Modelul de bază Galaxy S10 cu 6 GB de RAM a apărut pe Geekbench

868

Ne putem aștepta la mai multe apariții pe site-ul etalon de referință Geekbench pentru modelele Galaxy S10. Doar peste o lună este prezentarea oficială la San Francisco și aparițiile pe site-urile de testare se vor intensifica. Acum modelul de bază Galaxy S10 cu 6 GB de RAM a apărut pe Geekbench.

Samsung Galaxy S10 a fost reperat pe site-ul Geekbench, potrivit SamMobile. Este smartphone-ul cu numărul de model SM-G973N, varianta coreeană a modelului Galaxy S10 de 6,1 inch. Galaxy S10E de 5,8 inch a apărut pe Geekbench cu puțin timp în urmă, cu 6 GB de memorie RAM.

Modelul de bază Galaxy S10 poate veni cu mai multe variante de RAM și stocare

Conform site-ului Geekbench, telefonul Galaxy S10 va veni cu cel puțin 6 GB de memorie RAM. Este cel mai probabil, cel puțin pentru modelul de bază. Samsung ar putea oferi o configurație cu mai multă memorie RAM și spațiu de stocare pentru celelalte modele. RAM-ul de 6 GB va fi asociat cu o memorie internă de 128 GB, în timp ce Samsung poate oferi și o variantă de 8 GB de memorie RAM cu o capacitate de stocare de 512 GB.

Varianta coreeană va fi, evident, alimentată de ultimul model de procesor Samsung Exynos 9820. Galaxy S10 va avea sistemul de operare Android 9.0 Pie din cutie, asta rezultă și din această apariție pe Geekbench. Samsung Galaxy S10 a obținut 4.382 și respectiv 9.570 puncte în testele single-core și multi-core. Am mai spus și altă dată că aceste rezultate nu vor reflecta neapărat comportarea telefonului în viața reală. Este posibil ca nici software-ul să nu fie încă optimizat. Totuși ne dau o idee despre ce poate un viitor smartphone. Rezultatele obținute de Galaxy S10 sunt foarte bune.

Qualcomm a fost fondată în 1985, în San Diego, California, SUA. Numele QUALCOMM vine de la “QUALity COMMunications, comunicări de calitate. Pentru anul fiscal 2017, Qualcomm a raportat câștiguri de 2,5 miliarde USD, cu un venit anual de 22,3 miliarde USD. O creștere de 5,4% față de anul fiscal anterior.

Cifrele sunt mult mai bune decât cele obținute pe benchmark de Galaxy S10E, care a apărut recent. Telefonul cu numărul de model SM-G970U pentru SUA, avea un procesor Qualcomm Snapdragon 855. Samsung va folosi aceleași procesoare în toate variantele pentru Statele Unite.

Samsung Galaxy S10X cu 5G nu a apărut încă pe Geekbench

Nu am văzut încă nici o apariție pe site-ul de testare pentru modele precum Galaxy S10X cu 5G. Probabil că va fi pe Geekbench în zilele următoare. Conform zvonurilor, varianta 5G a modelului Galaxy S10X va avea un spațiu de stocare de cel puțin 256 GB când va fi lansat mai târziu în acest an. Modelul 5G se pare că are specificații ucigașe, cum ar fi un ecran de 6,7 inch, patru camere la spate și o baterie de 5.000 mAh.

Deoarece Samsung oferă deja câteva modele din clasa mijlocie cu capacitate de stocare de 128 GB, o cantitate de 256 GB de stocare de bază pentru Galaxy S10 cu 5G ar avea sens. Acest lucru înseamnă, că Galaxy S10X ar putea avea cel puțin 8 GB de memorie RAM, deși nu este ceva ce putem confirma în acest moment.