Galaxy S10 Lite a apărut pe Geekbench, are 6 GB de RAM

871

Cea mai ieftină versiune a modelului Samsung Galaxy S10 cu numărul de model SM-G970 a apărut pe Geekbench. Galaxy Lite S10 este primul din seria Galaxy S10 care apare pe Geekbench. Aceasta este versiunea americană a „versiunii de bază” a Samsung Galaxy S10, care este denumită și Galaxy S10 Lite.

Vedem că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 9 Pie așa cum era de așteptat. Procesorul este menționat MSMNile Qualcomm, care este de fapt numele de cod al cip-ului Snapdragon 855.

Tot de pe Geekbench vedem că dispozitivul are 6 GB RAM, un upgrade semnificativ de la 4 GB în Galaxy S9. Rămâne de văzut dacă aceste dispozitive vor avea și memorie de 6 și de 8 GB RAM, potrivit GalaxyClub. Este posibil ca Samsung să pună și 8 GB de RAM sau mai mult în modelele sale mai costisitoare.

Samsung Galaxy S10 Lite cu stocare de 128 GB și baterie de 3.100 mAh

Este pentru prima dată când Galaxy S10 Lite apare pe un site etalon de referință. Rezultatele nu sunt spectaculoase, ceea ce indică faptul că este încă în curs de testare. Din ce se pare nici software-ul pe acel dispozitiv de testare nu este optimizat. Desigur, nu ar trebui să vedeți un astfel de scor ca o indicație a performanței lui Galaxy S10, nici a procesorului Snapdragon 855. Dar, este în primul rând o confirmare a unui număr de „specificații de bază” ale modelului Galaxy S10 Lite. Astfel apariția pe site-ul de referință Geekbenkh este cu siguranță de remarcat.

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări Android și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

În ceea ce privește Galaxy S10 Lite, ne așteptăm ca acesta să vină cu o memorie internă de 128 GB. Bineînțeles pe lângă memoria RAM specificată mai sus. O cameră dublă la spate și una frontal și un senzor de amprentă digitală integrat în butonul de pornire din lateral. Dispozitivul va avea o baterie de 3.100 mAh care ar trebui să facă telefonul să dureze mai mult de o zi.

Telefonul cu numărul de model SM-G973 poate fi numit și Galaxy S10 Edge

În plus față de versiunea „Lite” a modelului Galaxy S10 descris mai sus, alte modele vor fi disponibile în aceeași serie. Telefonul cu numărul de model SM-G973 alias Galaxy S10 standard, spre deosebire de SM-G970, are un ecran cu margini curbate. Acest dispozitiv poate fi, de asemenea, numit Galaxy S10 Edge. Și apoi există versiunea mare SM-G975 cunoscut ca Galaxy S10+. O a patra versiune și posibil a cincea, cu o conexiune 5G, pot urma mai târziu în cursul anului. Acestea vor fi lansate inițial pe piața din Statele Unite și Coreea de Sud.

Lansarea modelului Galaxy S10 este așteptată la sau în jurul datei de 20 februarie, în ajunul MWC 2019 din Barcelona. Data de lansare la vânzare este undeva în prima jumătate a lunii martie.