Galaxy S10: Actualizarea de securitate din octombrie este disponibilă

973
Sursa Foto: SamMobile.com

Seria Samsung Galaxy S10 primește acum actualizarea de securitate din octombrie în mai multe țări. Acest lucru se întâmplă la doar o zi după ce o actualizare similară a fost lansată la Galaxy Note 10 și Note 10+. Cu toate acestea, spre deosebire de Galaxy Note 10/10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ primesc doar noua corecție de securitate – nu sunt incluse funcții sau îmbunătățiri noi în actualizare.

În acest moment, actualizarea de securitate este în desfășurare în Austria, Germania, Serbia, Franța, Polonia, Spania, Anglia și țările baltice. Conform informațiilor ar trebui să-și croiască drum și spre spre alte piețe în zilele următoare, probabil și în România.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy S10 ocupă un spațiu de 114 MB

Patch-ul de securitate are versiunea software G97*FXXS3ASII (asteriscul înlocuiește numărul 0, 3 sau 5 conform modelului) și va ocupa un spațiu de 114 MB. Puteți verifica dacă este disponibil pentru dispozitivul dvs. deschizând aplicația Setări pe telefon, selectând Actualizare software, apoi atingând opțiunea Descărcare și instalare. Este posibil ca versiunea aeriană OTA să nu apară imediat pentru toată lumea.

Reamintim că Samsung a lansat actualizarea și pentru două dispozitive mid-range. Samsung Galaxy A50 fiind primul telefon al companiei care a primit actualizarea de securitate pe octombrie, conform Sam Mobile. A urmat Samsung Galaxy A20e, apoi seria Note 10 și Samsung Galaxy Note 9.

OTA  Over-The-Air, se referă la diferite metode de distribuire a unui nou software / firmware. O caracteristică importantă a OTA este faptul că o singură locație centrală poate trimite o actualizare pentru toți utilizatorii. Aceștia nu pot să refuze sau să modifice această actualizare.

Dar, unde este Android 10 beta pe telefoanele Samsung? Ei bine, aceasta este o întrebare la care nimeni nu poate răspunde în acest moment. Știam că Samsung lucrează pe Android 10 pentru seria Galaxy S10 de mult timp. Era vorba că gigantul tech va anunța programul Android 10 și One UI 2.0 beta la sfârșitul lunii septembrie. Acest lucru nu s-a întâmplat, dar sperăm că programul beta va intra în vigoare în această lună.

Cu Samsung Developer Conference din 29 – 30 octombrie, cu siguranță că programul Samsung beta pentru Android 10 va fi live luna aceasta. Ținem degetele încrucișate că nu va trebui să așteptăm prea mult pentru a putea testa următoarea versiune de Android 10 pe Galaxy S10 și Galaxy Note 10.