Galaxy S10 vine cu noi AR Emojis, reflectă mișcările în timp real

821

Samsung Galaxy S10 vine cu noi AR Emojis pe care nu le-ați mai văzut până acum. Începând de azi seria Galaxy S10 se află la vânzare în magazine. Dar, Samsung are cel puțin o surpriză majoră pentru fanii utilizării rețelelor sociale.

Smartphone-urile Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vin cu noi AR Emojis. Ne amintim că la fel s-a întâmplat la apariția telefoanelor emblematice anterioare ale companiei, cum ar fi Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9. Ceea ce face ca aceste noi AR Emojis să fie unice este tehnologia din spatele lor. Aceasta la permite utilizatorilor să-și reflecte mișcarea naturală a corpului sau diferite gesturi în timp real.

Camerele foto înregistrează mișcările utilizatorului și la trimit la emojis

Dezvoltată de DeepMotion, susținută de Samsung Ventures și Scrum VS, această soluție Digital Avatar a fost implementată pe toate modelele Galaxy S10. DeepMotion este condus de experți de la companii precum Disney, Pixar, Ubisoft și Microsoft. Compania face acest lucru posibil folosind tehnologia AI și teoria controlului robotic, conform PhoneArena. Spre deosebire de emojis-urile 3D standard care conțin animații predeterminate, AR Emojis de la Galaxy S10 se bazează pe înregistrările mișcărilor în timp real efectuate de camera smartphone-ului.

Cu alte cuvinte, aceste AR Emojis vor reflecta cu exactitate mișcările proprietarilor Galaxy S10 în timp real, făcându-le o reflecție distractivă a personalității utilizatorului. Primul beneficiu va fi faptul că permite utilizatorilor să-și animeze emojis-ul prin simpla mișcare în fața camerei telefonului.

Emojis vine din limba japoneză. Este compus din e „imagine” + moji „caracter”. Asemănarea cu termenele engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. AR Emoji creează un avatar digital al utilizatorului care urmărește mișcările lui.

În al doilea rând, noua tehnologie aduce limbajul corpului la comunicațiile Emojis. Până acum aceste comunicații prin Emojis se limitau la expresii faciale și mișcări ale capului. Cu Galaxy S10, veți putea capta mișcarea corpului utilizând camera din spate sau mișcarea capului folosind camera frontală.

Deoarece aceste noi AR Emojis au fost deja implementate pe telefoanele Galaxy S10, le puteți încerca imediat după ce aveți noul smartphone în mână. Galaxy S10 cu noile AR Emojis aduce îmbunătățiri semnificative ale expresiilor faciale și ale mișcărilor simple ale capului. Nu știm dacă aceste noi AR Emojis vor ajunge, printr-o actualizare de software, pe Galaxy Note 9 sau pe Galaxy S9 și Galaxy S9+.