Am scris de mai multe ori pe iLoveSamsung că gigantul tech sud-coreean va lansa trei modele de Galaxy S10 anul viitor. Cu puțin timp în urmă, luna trecută, am publicat și numerele de model ce vor fi purtate de cele trei staruri de nota zece. Acum telefoanele cu numerele de model SM-G970F, SM-G975F și SM-G973F, au primit certificarea de la Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China (CMIIT).

Aceasta este prima certificare pentru viitorul smartphone al companiei Samsung. Potrivit SamMobile, CMIIT a primit aceste dispozitive și documentația aferentă pentru inspecție pe 25 septembrie. Altă informație recent publicată de noi se referă la variantele de culoare pentru Galaxy S10. Smartphone-ul aniversar Galaxy S10 a început să intre în linie dreaptă.

Modelele Galaxy S10 certificate sunt destinate pieței chinezești

China Ministry of Industry and Information Technology (CMIIT) a certificat cele trei modele Galaxy S10 cu numere de model – SM-G9700, SM-G9730 și SM-G9750. Cifra zero „0” de la sfârșit indică faptul că aceste modele sunt destinate pieței chinezești. Certificarea nu confirmă nimic în plus despre dispozitive, altceva decât numerele lor de model.

Informațiile precedente sugerează că telefoanele cu numerele de model SM-G970 și SM-G973 vor fi dotate cu un afișaj de 5,8 inch. Vor mai avea, de asemenea, câte o cameră foto frontal și dual-camera la spate. Smartphone-ul cu numărul de model SM-G975 va fi cel mai probabil dispozitivul cu cinci camere – trei în spate și două în față. Ecranul de 6,44 inch va fi prezent pe acest model. Nu este clar dacă vor exista diferențe de design între aceste telefoane. Chiar dacă vor fi, acestea vor fi nesemnificative.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Cifra zero „0” – înseamnă primordial în matematică, dar nu numai în matematică, absența oricărei cantități. Nici grecii antici, dar nici romanii nu recunoșteau zero ca fiind o cifră. Erau nesiguri în privința statutului cifrei zero ca număr. S-au întrebat: „Cum nu poate fi ceva nimic”?[/vc_message]

Variantă 5G pentru Galaxy S10

Samsung pregătește, de asemenea, o variantă separată 5G, a celui mai mare model Galaxy S10. Aceasta va fi oferită numai pe anumite piețe selectate, cum ar fi Statele Unite și Coreea de Sud. Acest Samsung Galaxy S10 cu 5G nu are un număr de model separat. Asta pentru că nu vor fi multe piețe în care rețelele comerciale 5G vor fi operaționale până la începutul anului viitor.

Ne așteptăm să vedem și alte certificări suplimentare în următoarele săptămâni pentru aceste trei modele Galaxy S10. Samsung nu va confirma prea multe, mai degrabă nu va confirma nimic, despre Galaxy S10 în această perioadă. Compania va păstra un secret total în jurul lui Galaxy S10 pentru o surpriză cât mai mare la prezentarea oficială.