Opțiunile de culoare pentru Galaxy S10 au fost stabilite

1751

Recent în luna august, a apărut informația că Samsung a luat în considerare mai multe culori pentru Galaxy S10. A fost subliniat faptul că aceste culori se mai pot schimba până la decizia finală. Acum, însă, o sursă de încredere a confirmat ca următorul smartphone emblematic al companiei Samsung va fi lansat în cinci culori.

Modelele Galaxy S10, S10+ și Galaxy S10 Lite, sau cum le va numi în final Samsung, vor fi disponibile în alb și negru. Conform PhoneArena, alături de aceste opțiuni, Samsung se pregătește, de asemenea, și pentru o variantă de culoare argintie. Cu toate acestea, în speranța de a atrage clienți care caută ceva mai diferit de ce se află în acest moment pe piață, gigantul tech aduce o nouă ofertă de culoare roz. Aceasta va fi vândută alături de o culoare verde smarald.

Deci, Samsung Galaxy S10 va fi livrat în opțiuni de culoare Negru, Alb, Verde Smarald, Argintiu și Roz. Acest lucru confirmă mai mult sau mai puțin o postare a lui Ice Universe care a ghicit aceste culori. Trebuie să specificăm că disponibilitatea acestor variante de culoare va fi dependentă de piață. Ca întotdeauna unele dintre aceste culori nu vor fi disponibile pe toate piețele.

Culorile mai populare vor fi la lansate odată cu Galaxy S10

Având în vedere popularitatea opțiunilor alb și negru, acestea vor fi probabil puse la dispoziție pentru cumpărare de la lansare. În mod similar culoarea Green Emerald va avea succes și va fi un câștig pentru Samsung. Fanii și cei care doresc o astfel de culoare se așteptă ca această opțiune să fie pusă la dispoziție tot la prezentarea smartphone-ului. Cu toate acestea, după cum am văzut cu Galaxy Note 9, Samsung poate alege să lanseze varianta argintie, sau poate chiar roz, la o dată ulterioară.

Smaraldul este o piatră prețioasă de culoare verde. Columbia este cel mai mare producător de smaralde din lume, urmată de Zambia. Smaraldul Bahia găsit în Brazilia în 2001 este cel mai mare din lume, cântărește 341 kg și are aproximativ 1.700.000 de carate.Este evaluat la peste 400 milioane de dolari.

Până la prezentarea lui Galaxy S10 cu variatele sale de modele mai este destul timp. Smartphone-ul este așteptat să sosească în primul trimestru al anului viitor, probabil la MWC 2019 Barcelona. Adică la un an după sosirea duet-ului Samsung Galaxy S9. Nu au fost scurgeri de imagini relevante despre Galaxy S10, în care să vedem designul telefonului. Cel mai probabil Samsung intenționează să schimbe designul, deoarece Galaxy S8 și S9 sunt aproape similare.

Scaner de amprente în display și 5G, Samsung nu a confirmat nimic

Telefonul Galaxy S10 va veni cu rame și mai înguste decât predecesorii lui și două variante de procesor. Qualcomm Snapdragon și Samsung Exynos se vor afla la bord în funcție de piață. Galaxy S10 este așteptat să sosească cu cel puțin 6 GB de memorie RAM și un scaner de amprente în ecran. Galaxy S10 va fi probabil un smartphone gata pentru 5G, ceea ce înseamnă că va putea profita de conectivitatea 5G odată ce va deveni disponibilă.

Până acum Samsung nu a confirmat nimic din specificații sau caracteristici și, cu atât mai puțin de culori sau preț. Pe măsură ce ne apropiem de data lansării, informațiile despre tot ce ține de Samsung Galaxy S10 vor veni din abundență. Vă vom ține la curent!