Galaxy S10+ bate Apple iPhone XS Max în testul de viteză

875

iPhone-urile sunt recunoscute pentru performanțele lor superioare datorită optimizării software-ului și hardware-ului. Aproape întotdeauna se fac diferite comparații privind smartphone-urile Samsung Galaxy S și telefoanele iPhone. Testele de viteză între telefoanele pilot Samsung nou lansate și iPhone-uri au devenit o tradiție de ceva timp. Până acum iPhone-urile conduc în majoritatea cazurilor, conform 91Mobiles. Cu toate acestea, în ultimul test de viteză între iPhone XS Max și Galaxy S10+, smartphone-ul Samsung a ieșit învingător.

Testul de viteză a fost realizat de către PhoneBuff. Samsung Galaxy S10+ a reușit să depășească iPhone XS Max și a devenit liderul testelor de viteză. PhoneBuff spune că Samsung nu a câștigat un test de viteză împotriva unui smartphone pilot Apple de la lansarea lui Galaxy Note 5 în 2015. iPhone XS Max a reușit să depășească anul trecut pe Google Pixel 3 XL, Galaxy Note 9 și Huawei Mate 20 Pro. Tot într-un test de viteză, realizat anul trecut de PC Mag, Galaxy Note 9 a depășit pe iPhone XS.

Samsung Galaxy S10+ cel mai rapid smartphone în testele de viteză

Testul de viteză a opus cele două super smartphone-uri Samsung Galaxy S10+ și Apple iPhone XS. În prima rundă smartphone-ul Apple a fost mai bun cu patru secunde dar, a rămas mult în urmă în turul doi. Apple iPhone XS Max nu a reușit să păstreze aplicațiile cu date mari în memorie și, în cele din urmă, a pierdut testul de viteză cu un total de 16 secunde.

Canalul YouTuber PhoneBuff susține că testul de viteză a fost repetat de mai multe ori pentru a obține cele mai exacte rezultate. Samsung Galaxy S10+ este alimentat de cel mai recent Snapdragon 855 de la Qualcomm, împreună cu memorie RAM de 8 GB. De cealaltă parte Apple iPhone XS Max împachetează procesorul A12 Bionic al companiei Apple cu doar 4 GB de RAM. Compania americană are programată să lanseze un succesor pentru iPhone XS Max, mai târziu în acest an. Va fi interesant de văzut cum se va comporta Galaxy S10+ împotriva viitorului iPhone. Deocamdată, însă, Galaxy S10+ este un nou lider al testelor de viteză.

Apple a fost fondat în 1 aprilie 1976 în garajul casei lui Steve Jobs în Los Altos, în California, de către Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne. Potrivit revistei Fortune, Apple a fost cea mai admirată companie din lume în 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 și 2013.

În clasamentul testelor de viteză de pe site-ul PhoneBuff, primul loc este ocupat de Samsung Galaxy S10+. Acesta este urmat de iPhone XS Max și OnePlus 6/T. Pe locurile patru și cinci la egalitate sunt Samsung Galaxy Note 9 și iPhone XR.