Galaxy S10 Bolt cu 5G, 6 camere foto și ecran de 6,7 inch, un monstru!

2178
Samsung Galaxy S10 Bolt ar fi varianta cu numărul cinci din seria aniversară Galaxy S10. Va fi cea mai luxoasă și cea mai scumpă. Smartphone-ul va avea 5G, va fi echipat cu șase camere foto (4 în spate și 2 în față), un ecran de 6,7 inch și o baterie mai mare decât orice alt model. Ceva nemaivăzut! Un adevărat monstru, ce este cunoscut sub numele de cod Bolt. Acesta ar fi de fapt un smartphone asemănător lui Galaxy S10 compatibil cu 5G care a fost deja menționat. Are o îmbunătățire suplimentară: o baterie mare cu o capacitate mult mai generoasă decât alte modele. Potrivit PhonAndroid, de unde provine știrea, nu avem momentan nici un număr de model de la acest smartphone. În afară de această diferență a bateriei, S10 Bolt și S10 Beyond X ar trebui să fie similare. Ambele vor avea conectivitate 5G, șase camere foto, patru poziționate la spate și două în față. Un ecran impunător de 6,7 inch, un Super AMOLED de la Samsung, ne va încânta privirea. Vă reamintim că Galaxy S10 este așteptat cu două camere spate și una față și un ecran de 6,1 inch. Galaxy S10+ va avea cinci camere, trei la spate, două frontal și un ecran de 6,4 sau 6,44 inch.
Posibil cinci modele diferite de Galaxy S10, inclusiv două compatibile 5G
Bineînțeles că vor mai exista și alte diferențe și un tratament special pentru versiunile 5G în ceea ce privește materialul folosit. Sticlă pentru spatele de la S10 și S10+ iar pentru cele compatibile cu 5G, ceramică. Toate vor fi echipate cu același model de procesor, Qualcomm Snapdragon 855 sau Samsung  Exynos 9820 în funcție de regiune. De asemenea, toate vor avea un senzor de amprente ultrasonic sub ecran. Mezinul Samsung Galaxy S10 Lite va avea un afișaj plat de 5,8 inch și un senzor de amprente pe lateral.

Verizon Communications Inc este o companie multinațională de telecomunicații cu sediul în Manhattan, New York City. Filiala Verizon Wireless este cel mai mare furnizor de servicii de comunicații fără fir din SUA. În 2018, Verizon este clasat pe locul 16 în clasamentul Fortune 500 al celor mai mari corporații din Statele Unite.

Samsung Galaxy Lite S10, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor fi comercializate la scurt timp după anunțarea lor. Prezentarea acestora va avea loc înaintea debutului MWC 2019 Barcelona. Comercializarea o așteptăm în luna martie. Cele două modele Galaxy S10 compatibile 5G vor ajunge mai târziu, probabil în al doilea trimestru. Este posibil să fie și ele prezentate la Barcelona. Din păcate, nu credem că acestea vor ajunge prea curând în România, poate nici nu vor ajunge! Potrivit informațiilor, Galaxy S10 Bolt este exclusiv pentru operatorul american de telefonie mobilă Verizon. Verizon este unul dintre cei mai mari operatori din Statele Unite. Galaxy S10 Beyond X cu o baterie mai mică ar fi oferit pentru operatorii de telefonie din Coreea, SUA și poate China.