Galaxy S10 Cardinal Red va fi disponibil de luna viitoare

939

Recent, săptămâna trecută, am scris că Samsung ar putea lansa pe Galaxy S10 într-o nouă culoare – Cardinal Red. Deja fotografii cu această nouă culoare au apărut online, astfel încât nu pare să mai fie mult timp până sosire. Pe un site de vânzare online din Elveția a apărut deja o ofertă pentru această culoare. Acest lucru sugerează că această nouă opțiune de culoare ar putea deveni disponibilă pe unele piețe europene începând cu luna aceasta.

Samsung lansează adesea culori noi pentru smartphone-uri emblematice la câteva luni după ce au intrat pe piață. Este o modalitate bună de a readuce în atenția cumpărătorilor interesul pentru ultimele smartphone-uri lansate. Gigantul tech sud-coreean a făcut acest lucru cu mai multe din telefoanele sale emblematice lansate în ultimul timp.

Galaxy S10 Cardinal Red posibil cu disponibilitate limitată

Site-ul de comerț online din Elveția mediamarkt.ch, preluat de SamMobile, are listat Galaxy S10 Cardinal Red. Acesta este oferit în varianta de stocare de 128 GB. Este o confirmare a faptului că Samsung va începe oficial vânzarea telefoanelor S10 și Galaxy S10+ în Cardinal Red. Au fost informații anterioare care au susținut că Samsung va oferi culoarea Cardinal Red doar în Rusia și pe piețele din toată Europa de Vest.

Este posibil ca S10 Cardinal Red să fie disponibil doar în zonele amintite mai sus. Totuși nu considerăm această informație sigură. Această limitare ar exclude dispozitivul de pe alte piețe majore precum Statele Unite și țările din Asia, unde Samsung Galaxy S10 are vânzări excelente. În acest caz, clienții de pe acele piețe, care doresc S10 Cardinal Red, vor trebui să importe un astfel de telefon.

Cardinal Red este o culoare roșie care face trimitere la culoarea hainelor purtate de cardinali. Culoarea roşie este fundamentală, deoarece le permite cardinalilor să se apropie în mod simbolic de papă, care nu poartă decât două culori: alb (sutana şi calota) şi roşu (pelerina şi încălţămintea).

Nimic altceva nu se va schimba în privința caracteristicilor la aceste smartphone-uri, evident cu excepția vopselei. La fel a fost cu Galaxy S8 și Galaxy S9 când au fost lansate în Roșu Burgund. Toate specificațiile vor rămâne aceleași și prețul va fi același. Momentan nu știm dacă Galaxy S10 și Galaxy S10+ în Cardinal Red vor fi comercializate și în România.

Seria Galaxy S10 inegalabilă ca specificații și caracteristici

Un utilizator mediu petrece mai mult de trei ore de navigare, de chat, pentru a face fotografii sau se joacă pe telefonul său mobil în fiecare zi. Noua serie Galaxy S10 face aceste lucruri mult mai ușoare și mai relaxante. Smartphone-urile vin cu ecrane mari iar operarea și navigarea este extrem de ușoară pe un așa display mare. Bateria mare și managementul alimentării permit procesorului Exynos cu până la 12 GB de memorie RAM, să funcționeze toată ziua.

Pe seria Galaxy S10, ecranele Dynamic AMOLED QHD+, camerele profesionale, senzorul de amprente in-display, experiența cinematografică și Wireless PowerShare, oferă mai mult decât vă doriți. Vă puteți bucura de filme și imagini cu o claritate fără precedent, culori bogate și un sunet unic cu Dolby ATMOS.