Galaxy S10 câștigă „Best Wi-Fi Innovation” la WBA Industry Awards

785
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe 30 septembrie, Samsung Electronics a primit premiul „Best Wi-Fi Innovation” din 2019 de la Wireless Broadband Alliance (WBA). Onoarea a fost conferită lui Samsung Galaxy S10 pentru inovațiile sale inteligente Wi-Fi și Wi-Fi 6. În acest fel Galaxy S10 este primul smartphone care a primit vreodată acest premiu.

Wi-Fi-ul inteligent aflat Galaxy S10 utilizează învățarea mașinii pentru a vă asigura că toate conexiunile Wi-Fi ale utilizatorilor sunt inteligente și sigure. Inovația permite dispozitivului să recunoască atunci când un utilizator a intrat într-un spațiu în care conexiunile Wi-Fi sunt susceptibile de a fi instabile și va comuta automat la conectivitatea LTE pentru a evita întreruperea rețelei.

Samsung Galaxy S10 a primit Best Wi-Fi Innovation

Conform News Samsung, după conectarea la o rețea nouă, funcția permite lui Galaxy S10 să analizeze modelele de trafic și să anunțe utilizatorul dacă rețeaua este suspectă. În acest fel poate proteja utilizatorul astfel împotriva pericolelor precum atacurile de phishing și malware.

Capacitatea Wi-Fi 6 a smartphone-ului Galaxy S10 oferă asistență pentru smartphone pentru tehnologia de nouă generație. Poate stimula viteza de descărcare și încărcare cu până la 20% mai mult în comparație cu generațiile anterioare de Wi-Fi. Când utilizatorii se află în zone aglomerate în care semnalele Wi-Fi ar fi de obicei lente și instabile, Wi-Fi 6 permite conexiuni de rețea de aproximativ patru ori mai rapide decât cele experimentate de utilizatorii generațiilor Wi-Fi mai vechi care se conectează în aceeași locație. Și, în mod surprinzător, această viteză și fiabilitate adăugate utilizează de fapt mai puțină energie a bateriei.

Wi-Fi -Wireless Fidelity, denumirea este utilizată comercial din august 1999 și a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Wi-Fi Alliance a angajat Interbrand pentru a crea un nume un pic mai atrăgător decât „IEEE 802.11b Direct Sequence”, nume sub care a fost dezvoltată această tehnologie wireless.

Premiile WBA Industry Awards răsplătesc evoluțiile remarcabile ale ecosistemelor Wi-Fi la nivel mondial. Premiile recunosc inovații excepționale în rețelele wireless, orașele inteligente și implementările wireless la distanță. Fiecare nominalizare listată este prezentată într-un studiu de caz WBA, astfel încât inovația să fie împărtășită pentru toată lumea. Seria Samsung Galaxy S10 este un smartphone vândut la nivel mondial.

Samsung va continua în viitor dezvoltarea conexiunii Wi-Fi

Categoria „Cele mai bune inovații Wi-Fi” premiază operatorii de rețea și companiile de tehnologie ale căror soluții sunt post-implementare și „recunoaște și celebrează inovațiile și implementările cu Wi-Fi, care permit un sprijin fără probleme și sigur, o interoperabilitate mai mare și / sau beneficii evidente pentru clienți.

Jong-Mu Choi, șeful Grupului de cercetare și dezvoltare la Samsung Electronics a declarat: „Samsung este mândru că inovațiile sale Wi-Fi au fost recunoscute în acest fel, prin Galaxy S10. Compania va continua să lucreze pentru a permite dispozitivelor sale să utilizeze aceste noi funcții Wi-Fi. În acest fel capacitatea de utilizare îmbunătățită a acestora să ajungă la consumatori cât mai repede posibil. Un exemplu în acest sens este recenta acreditare a seriei Galaxy Note 10 ca Wi-Fi CERTIFIED 6. Pe viitor, Samsung va utiliza conexiuni Wi-Fi mai rapide și mai inteligente care îi va permite să continue să aducă un plus de comoditate utilizatorilor.