Galaxy S10+ cel mai bine vândut smartphone Android din 2019

1039
Sursa Foto: HDBlog.it

Samsung Galaxy S10+ este cel mai bine vândut smartphone Android din 2019 din punct de vedere al veniturilor, potrivit Strategy Analytics. Modelul Samsung din vârful gamei Galaxy S, conform companiei de studiu de piață, a bătut toți adversarii de nivelul său. Modelele incluse în studiu acoperă 97% din veniturile aferente primului trimestru 2019, toți furnizorii majori, precum și mulți vânzători semnificativi la nivel local.

Au fost menționați ca rivali smartphone-urile de top Huawei Mate 20 Pro și Oppo R17. Toate cele trei smartphone-uri menționate au un preț, pentru varianta de bază, de peste 1.000 de euro. Diferența în favoarea lui S10+ a fost destul de mare, datorită unui preț de vânzare ridicat, o distribuție pe foarte multe piețe și un marketing intens. În ciuda prețului ridicat al telefonului S10+, smartphone-ul a cucerit utilizatorii și piața datorită combinației de stil și performanță.

Samsung Galaxy S10+ cu specificații și caracteristici extraordinare, nu are rival

Studiul realizat de Strategy Analytics se concentrează asupra celor 500 de smartphone-uri de top din lume. Au fost luate în calcul câștigurile pe care le-au adus producătorilor, valoarea lor de piață și prețul de listă. Astfel Samsung Galaxy S10+ a depășit clar toți candidații, care au fost mai mulți și mai bine pregătiți ca niciodată.

Există ceva foarte surprinzător cu privire la acest studiu. Rezultatele făcute publice de Strategy Analytics sunt pentru primul trimestru al anului 2019! Luând în considerare că Galaxy S10+ a fost lansat la vânzare pe 8 martie, locul ocupat este și mai important.

Strategy Analytics a fost fondată în 1968 și are sediul în Massachusetts, SUA. Furnizează date, analize de afaceri și servicii de cercetare strategică în toată lumea despre telefoane mobile, tablete, dispozitive conectate și analize competitive ale concurenților din domeniul telefoniei mobile. Are birouri în SUA, Europa și Asia.

Designul și departamentul foto de pe smartphone-ul Samsung au convins cel mai mult. Din punct de vedere estetic, smartphone-ul S10+ este cu adevărat impresionant. Aproape fără margini, colțurile și lateralele frumos rotunjite și un orificiu în ecran pentru două camere frontal. Nu în ultimul rând, excelentul display Super AMOLED de 6,4 inch și noua interfață One UI.

Un mix de tradiție și inovație, cu un design solid și atractiv și, în cele din urmă software-ul puternic a convins utilizatorii din întreaga lume să mizeze pe Galaxy S10+. Chiar dacă costă ceva mai mult, cei care dispun de un buget mai mare nu au avut nici o îndoială cu privire la ce să cumpere.

Galaxy S10+ stă foarte bine și la numărul de bucăți vândute

Studiul Strategy Analytics confirmă o altă informație anterioară de la Counterpoint Research, conform HDBlog. Conform acestei companii de studiu de piață, în primele trei luni de comercializare seria S10 compusă din Galaxy S10, S10+, Galaxy S10e și S10 5G, au însumat vânzări semnificativ mai mari decât seria Samsung Galaxy S9 și S9+ de anul trecut. Seria Galaxy S10 au realizat vânzări de 16 milioane de unități, față de 14,3 milioane, pentru Galaxy S9.

Chiar și în acest caz, Counterpoint Research analizând modelele individual, cel mai bine vândut a fost Galaxy S10+. Acesta a reprezentat 42% din totalul vânzărilor seriei S10. Merită menționat faptul că Strategy Analytics a analizat cifra de afaceri (veniturile realizate) iar Counterpoint Research numărul de smartphone-uri vândute.