Galaxy S10+ a fost ales cel mai bun smartphone din America Latină

2300

Cea mai recentă apariție în seria Galaxy S de la Samsung, Galaxy S10+, a fost evaluat de „PROTESTE”. Aceasta este cea mai mare asociație pentru protecția consumatorilor din America Latină. Samsung Galaxy S10+ a ocupat primul loc în clasamentul smartphone-urilor întocmit de „PROTESTE” cu un scor record de 85 de puncte (din 100).

În continuare pe locul doi se află Samsung Galaxy S10 cu 84 de puncte, urmat de Galaxy Note 9 cu 83 de puncte. Mezinul seriei S10, Galaxy S10e ocupă locul șase cu 82 de puncte, iar Samsung Galaxy S9+ a fost clasat pe locul opt cu 81. Jumătate dintre primele zece smartphone-uri din clasamentul realizat de „PROTESTE” sunt dispozitive Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy S10+ impresionant ca rezistență la șocuri

Smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ a fost supus la foarte multe teste și a impresionat mai ales prin rezistența la șocuri și apă. Pentru a testa durabilitatea lui S10+, asociația latino-americană a lăsat să cadă în mod repetat telefonul de la o înălțime de 90 cm. De asemenea, S10+ a fost scufundat într-un recipient cu apă pentru o perioadă lungă de timp, conform NewsSamsung.

Am evaluat lucruri care sunt extrem de importante pentru consumatori, cum ar fi rezistența telefonului și bateria„. A declarat Thiago Leite Porto e Silva, specialist în produse tehnologice la asociația „PROTESTE„. „Galaxy S10+ a depășit toate așteptările noastre. Ne-a surprins cu cea mai înaltă calitate avută vreodată de un smartphone în testele noastre„.

America Latină este denumirea generică a țărilor care ocupă America de Sud, America Centrală, partea sudică a Americii de Nord și Arhipelagul Antilelor. Are o populație de circa 640 milioane de locuitori ce reprezintă 8,6% din populația Globului. Termenul „America Latină” a fost folosit prima dată în 1856 de politicianul chilian Francisco Bilbao.

Clasarea pe primul loc în acest clasamentul al smartphone-ului Galaxy S10+ este o dovadă a calități și inovării caracteristicilor sale. „Acest clasament demonstrează că utilizatorii și consumatorii sunt în centrul eforturilor și dezvoltării noastre. Ei vor fi întotdeauna principala noastră forță motrice„. A declarat Jeonghwan Kim, vicepreședinte executiv și șef al Samsung Electronics America Latină. De notat este și excelenta clasare a lui Galaxy Note 9.