Galaxy S10 Lite: un concept video cu ecranul Infinity-O

845

Samsung Galaxy S10 Lite va fi cel mai ieftin smartphone din gama viitoare a seriei aniversare Galaxy S. Cel mai probabil va fi unul dintre cele mai tentante smartphone-uri din această serie pentru cumpărători. Acum prin intermediul site-ului francez PhonAndroid vă prezentăm pe Galaxy S10 Lite într-un prim concept video.

Descoperim în acest clip video cum ar putea să arate ecranul Infinity-O, cu o gaură pentru camera frontală și camerele foto triple din spate. Pe baza numeroaselor scurgeri din ultimele săptămâni, compania de producție video Youtube Phone Industries a imaginat designul modelului Galaxy S10 Lite. Este un răspuns mai mult decât elegant și prietenos al companiei Samsung la iPhone XR, smartphone-ul companiei Apple.

Galaxy S10 Lite va fi lansat la MWC 2019 Barcelona

Smartphone-ul Samsung Galaxy S10 Lite este realizat complet din metal și sticlă. Frumos și elegant, telefonul este echipat cu un modul foto compus din trei camere la spate, dispus orizontal. Ne așteptăm la un design la fel de elegant, cu Infinity-O și pe viitorul Galaxy Note 10. Spre deosebire de restul gamei, această variantă mai ieftină, S10 Lite, va avea un senzor de amprentă digitală pe spate și nu sub ecran. Au fost zvonuri că senzorul de amprente poate fi amplasat pe lateral. În acest concept cititorul de amprente este pe spate, sub camerele foto și nu lângă ele.

Adermatoglifia sau absența amprentelor digitale este o afecțiune foarte rară. Persoanele afectate au degetele, palmele, degetele de la picioare și tălpile fără amprente digitale. Doar cinci familii din lume, cu această afecțiune, au fost depistate până acum.

Pe partea frontală, vedem ecranul Infinity-O cu o gaură în ecran, noua marcă comercială a companiei Samsung. Toate dispozitivele din gama Galaxy S10 se presupune că vor fi echipate cu noul model de ecran Infinity-O. La Galaxy S10 Cu 5G se pare că gaura vi fi ovală, alungită spre lateral deoarece va avea dual-camera frontal.

Ca o reamintire, prezentarea oficiala a seriei aniversare Galaxy S10 este programata pentru februarie 2019 ca parte a MWC Barcelona. Varianta Galaxy S10 cu 5G este posibil să fie lansată puțin mai târziu.