Galaxy S10+ cu 12 GB de RAM și 1 TB stocare, în ediție limitată!

1136

Samsung Galaxy S10+ cu spatele din ceramică cu 12 GB de RAM și 1TB de stocare, nu va ajunge pe piață în același timp cu celelalte modele. Conform unei noi informații această varianta high-end va fi lansată în ediție limitată pe 15 martie 2019. Asta înseamnă la o săptămână după ce primele trei Galaxy S10 vor ajunge deja pe rafturile magazinelor.

În fotografia prezentată vedem patru modele de Galaxy S10. Cele patru smartphone-uri au fost prezentate pe site-ul Samsung Philippines și prezintă, de la stânga la dreapta, pe Galaxy S10+ cu spatele din ceramică, pe Galaxy S10+, S10 și Galaxy S10E. Samsung Philippines a deschis primele pre-comenzi pentru Galaxy S10 pe site-ul său, conform XDA Developers, preluat de site-ul francez PhonAndroid.

Galaxy S10+ cu spatele din ceramică va fi lansat la un preț de aproximativ 1.500 €

Site-ul oferă posibilitatea de a alege între mai multe modele de smartphone-uri și confirmă astfel existența a patru modele de Samsung Galaxy S10 diferite. Conform celor mai recente știri Samsung va oferi un Galaxy S10E, S10, S10+ și un Galaxy S10+ negru sau cu spatele din ceramică. Nici o informație nu avem momentan despre Galaxy S10 cu 5G.

După cum se poate citi pe site-ul Samsung, unul dintre modele va fi comercializat începând cu 15 martie 2019. Conform XDA Developers și în conformitate cu informațiile anterioare, este vorba de modelul cu spate din ceramică, Galaxy S10+. Este echipat cu triple-camera la spate și dual-camera frontal, cu 12 GB de RAM și un 1TB de stocare internă. Prețul său ar trebui să fie in jur de 1.500 de euro. Acest smartphone va fi lansat în ediție limitată conform informațiilor.

PhonAndroid este unul dintre cele mai mari site-uri din Franța dedicat știrilor Android și tehnologiei! Este un site fondat în 2010, un site serios făcut de profesioniști din domeniu. PhoneAndroid publică informații despre ultimele tehnologii mobile, recenzii la telefoane mobile, la aplicații, sfaturi și multe altele.

Spre deosebire de celelalte variante de S10, acest ceramic S10+ va fi oferit în ediție limitată. Dar cât de limitată și pentru ce piețe? Nu avem informații în acest moment. Presupunem că va fi pentru Statele Unite, China și Coreea de Sud, dar este o pură speculație în acest moment. Oricum, smartphone-ul ar trebui să fie disponibil, așa limitat cum este și pe piața europeană.

În plus, Galaxy S10E, Galaxy S10 și Galaxy S10+ ar trebui să le vedem pe tarabe la 8 martie 2019, după o perioadă de precomenzi. Modelul Galaxy S10, model compatibil cu rețeaua 5G, va intra pe piață în următoarele luni. Acesta va fi, de asemenea, disponibil doar în unele țări, inclusiv Coreea de Sud și Statele Unite. Vom ști mai mult miercuri, 20 februarie 2019, data prezentării seriei Samsung Galaxy S10.