Smartphone-ul Galaxy S10E în culoarea Canary Yellow

1939
Galaxy S10e si Tab Active 3
Sursă foto: Mysmartprice

Seria aniversară Samsung Galaxy S10 este gata de lansare. Totuși, destule informații mai apar despre aceste noi telefoane și vor mai apărea până la prezentarea oficială. Unele dintre ele sunt inedite și pe acestea le prezentăm și noi pe site.

Seria Galaxy S10 a fost certificată săptămâna trecută în Thailanda de către National Broadcasting and Telecommunications Commission. Datorită leakster @IshanAgarwal24, preluat de MySmartPrice, avem fotografii exclusive de presă ale variantei de culoare galbenă Canary Yellow pentru Galaxy S10E. Este posibil ca aceste fotografii să provină de la comisia de certificare din Thailanda. Fotografiile dezvăluie un afișaj Infinity-O și o configurație cu două camere pe spate.

Similar cu modelul standard Galaxy S10, modelul Galaxy S10E va avea doar o singură cameră frontal. Galaxy S10+, pe de alta parte, va avea doua camere pe partea din față. Cu toate acestea, spre deosebire de frații săi mai mari, Galaxy S10E nu va avea un afișaj cu marginile curbate. Ca rezultat, raportul ecran-corp va fi mai puțin impresionant. O altă diferență majoră va fi lipsa unui senzor de amprentă digitală. În schimb, senzorul de amprentă Galaxy S10E va fi încorporat în interiorul butonului de pornire din lateral.

Galaxy S10E în culorile Canary Yellow, negru, verde și alb

Pe spatele receptorului, găsim o dual-camera poziționată orizontal. De acum este sigur că modelul Galaxy S10E va avea într-adevăr un afișaj de 5,8 inch. În ceea ce privește dimensiunile fizice, smartphone-ul va măsura 142,5 x 70,5 x 8,1 mm. Standardul Galaxy S10 va avea un afișaj de 6,1 inch și va măsura 149,9 x 71,6 x 8,1 mm. Samsung Galaxy S10+ va avea un afișaj de 6,4 inch și va măsura 157 x 75,3 x 8,1 mm.

Yellow Canary este un mic canar galben care trăiește în regiunile vestice și centrale din Africa de Sud și în insulele Ascension și St. Elena. Este crescut în Europa ca o pasăre decorativă. Doar masculul acestei specii este de culoare galbenă, femela este predominant cenușie.

Toate cele trei modele Galaxy S10 vor fi lansate la „Samsung Galaxy Unpacked 2019” din San Francisco, pe 20 februarie. Galaxy S10E va fi disponibil într-o singură configurație de memorie, cu memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB. Ne amintim că Samsung Galaxy S9 a avut doar 4 GB de RAM. În afară de Yellow Canary, smartphone-ul va veni în culorile Prism Black, Green și White la lansare.

Samsung va oferi standardul Galaxy S10 în două configurații de memorie: memorie RAM de 6 GB + 128 GB stocare și memorie RAM de 8 GB + 512 GB stocare. Galaxy S10+ va fi mai special, va primi în total trei configurații de memorie. 6 GB de RAM + 128 GB stocare, 8 GB + 512 GB și 12 GB de RAM + 1 TB de stocare.

Toate cele trei smartphone-uri vor avea procesorul Exynos 9820 de 7nm pe cele mai multe piețe. În SUA și China, posibil și în alte câteva zone, acestea vor avea procesorul Snapdragon 855 de la Qualcomm.