Samsung lucrează la o variantă de Galaxy S10 cu 5G și șase camere

1432

Gama Galaxy S10 va fi cea de-a 10-a aniversare a seriei Galaxy S. Ea va încorpora cele mai recente tehnologii de ultimă generație pe care Samsung le poate aduce pe piață. Samsung vrea, cu Galaxy S10, să impulsioneze vânzările de smartphone-uri, care au avut o tendință descendentă în ultimul timp. Samsung dezvoltă o variantă de Galaxy S10 cu o diagonală de 6,7 inch și are șase camere.

Compania intenționează să lanseze cel puțin trei modele de Galaxy S10. Va exista un Galaxy S10 cu numărul de model SM-G970x și cele două opțiuni premium cu numerele de model SM-G973x și SM-G975x. Aceste trei modele au primit deja certificarea de la Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China (CMIIT).

O informație publicată de Wall Street Journal și preluată de PhoneArena, detaliază planurile Samsung privind pe S10. Gigantul tech va lansa un al patrulea model Galaxy S10 care va include suportul de 5G și nu mai puțin de șase camere! Două în față și patru în spate. Dispozitivul este cunoscut și sub numele de „Beyond X” și este așteptat să debuteze în primăvară. Se pare că Samsung va pune și o caracteristică de încărcare inversă wireless pentru acest model Galaxy S10. Aceasta ar permite dispozitivului să utilizeze bateria pentru a încărca fără fir alte dispozitive.

Galaxy S10 cu 5G și șase camere foto poate costa 1.800$

Spre deosebire de celelalte trei modele Galaxy S10 care vor avea display-uri care variază de la 5,8 inch la 6,4 inch, acest model se spune că are un afișaj de 6,7 inch. Acesta va fi cel mai scump smartphone Galaxy S10, va costa în jur de 1.800 de dolari. Este unul dintre telefoanele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic lansate vreodată de Samsung. Acesta ar fi primul smartphone Samsung cu un sistem quad-camera la spate și două camere frontale.

Wall Street Journal este un cotidian american cu sediul pe Wall Street în New York City. WSJ este tipărit continuu încă de la începuturile sale la 8 iulie 1889. Wall Street Journal este cel mai mare ziar din Statele Unite, apare tipărit pe hârtie și online. Ziarul a câștigat 40 de premii Pulitzer până în 2017.

Samsung a lansat recent Exynos 9820, care va alimenta Galaxy S10, procesorul suportă procesarea prin inteligență artificială. De asemenea, Samsung intenționează să renunțe la scanerul de iris la S10, în favoarea unui senzor ultrasonic în afișaj, cel puțin pe cele două modele premium.

Al patrulea Galaxy S10 cu 5G, „Beyond X”, este așteptat să apară pe pieță în primăvara anului viitor. Toate cele patru vor fi lansate la un eveniment la jumătatea lunii februarie, dar numai primele trei vor ajunge la început pe piață. Super-high-end-ul de 6,7 inch cu 5G, va ajunge când operatorii de telefonie mobilă vor apăsa butonul pentru rețelele 5G. Poate fi la sfârșitul trimestrului unu din 2019 sau mai târziu în Q2.

Samsung dorește să atragă cât mai mulți clienți cu Galaxy S10. Din această cauză fiecare model dispune de configurații hardware specifice pentru diferite niveluri de prețuri. Rămâne de văzut dacă gigantul tech își va atinge obiectivul cu această strategie.