Acasă Stiri Galaxy S10, cu noi culori care au avut succes pe telefoanele anterioare

Galaxy S10, cu noi culori care au avut succes pe telefoanele anterioare

Odată cu recenta lansare a lui Galaxy Note 9, Samsung pare că s-a orientat spre oferirea unei varietăți mai mari de culori, în speranța de a crește atât vânzările cât și interesul pentru telefoanele sale. Cu viitorul smartphone aniversar, Galaxy S10 de anul viitor, care se va transforma în cea mai importantă lansare a gigantului tech din istoria recentă, tipster-ul Ice Universe susține că Samsung dorește să meargă pe această strategie privind culorile.

Acum că Samsung a terminat cu lansarea lui Galaxy Note 9, moara zvonurilor își concentrează energiile asupra smartphone-ului următor Galaxy S10. Un dispozitiv extrem de anticipat, având în vedere că este lansarea celei de-a 10-a aniversări a Samsung. Galaxy S10 are codul „Beyond” la Samsung. Se așteaptă însă ca smartphone-ul să introducă câteva noi tehnologii. Acesta poate fi primul smartphone Samsung cu un senzor de amprentă digitală pe ecran, iar unul dintre modele ar putea avea chiar și un sistem cu trei camere în spate.

În timp ce compania sud-coreeană a anunțat până acum un total de patru variante de culoare pentru Galaxy Note 9, din ce se pare, Samsung are cinci culori candidate să înfrumusețeze exteriorul lui Galaxy S10. În mod surprinzător, totuși, numai culoarea neagră este cea care se regăsește pe actualul Galaxy Note 9.

Aceasta înseamnă că opțiunile albastru, cupru și purpuriu nu par a fi luate în considerare în acest moment, pentru Galaxy S10. În schimb, se spune că Samsung încearcă să reintroducă vechile culori favorite ale fanilor care au fost văzute pe multe din modelele de generație anterioară. Acestea sunt: argintiu și roz, care au fost văzute ultima dată pe gama Samsung Galaxy S8, alb, care a fost disponibilă ultima data cu seria Samsung Galaxy S7 și verde, care a fost o opțiune de culoare pentru Galaxy S6 Edge din 2015.

Albul este considerat o nonculoare. Oamenii de știință consideră albul amestecul tuturor culorilor, bazat pe faptul că lumina (albă) se poate descompune în cele șapte culori ale Curcubeului. Potrivit studiilor din Europa și Statele Unite, culoarea albă este cea mai des asociată cu perfecțiunea, bunătatea, onestitatea, curățenia, începutul, neutralitatea și exactitatea.

Trio-ul Samsung Galaxy S10, se așteaptă să fie lansat în februarie la MWC și Samsung ar putea să-și anuleze planurile privind culorile până atunci.

La urma urmei, după cum se vede cu cel mai recent phablet, apare în lista de opțiuni de culoare în mod neașteptat, versiunea gri pentru Galaxy Note 9, introdusă cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul său. Samsung ar putea, de asemenea, să introducă și alte culori în această listă, dacă acestea vor avea performanțe mai bune decât se aștepta inițial. În orice caz, faptul că Samsung încearcă să reintroducă noi culori, cândva favoritele fanilor, sugerează că gigantul tech este dispus să ia toate măsurile necesare pentru succesul lui Galaxy S10.

S-a crezut anterior că Galaxy S10 ar fi, de asemenea, primul smartphone Samsung cu 5G, însă compania a menționat recent că acest titlu va merge la un alt dispozitiv al companiei. Galaxy S10 va putea folosi 5G, dar nu va fi primul dispozitiv Samsung care să o facă.

Este prea devreme pentru a fi siguri de opțiunile de culoare pentru Galaxy S10 care vor fi disponibile odată ce telefonul va fi vândut anul viitor. În viitorul apropiat vom auzi multe despre caracteristicile și specificațiile viitorului smartphone aniversar al companiei Samsung și bineînțeles ne vom edifica și asupra culorilor.

SourceSamMobile

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....