Un Samsung Galaxy S10+ de culoare argintie, exclusiv pentru Hong Kong

1691

Samsung a creat un Galaxy S10+ Prism Silver, dar muritorul de rând nu va putea ajunge în posesia unui astfel de exemplar. Smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ este deja disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv Prism Green, Flamingo Pink și noul Cardinal Red. Dar dacă nici una dintre aceste finisaje nu vă face inima să palpite, poate că această culoare argintie ar fi reușit acest lucru. Numai că există o mică, mare problemă!

Numit Prism Silver, noul finisaj introdus de compania sud-coreeană adaugă un capac de culoare argintie în partea din spate a modelului Samsung Galaxy S10+. Samsung a optat pentru un ton de argintiu ușor, asemănător cu nuanța utilizată pentru Cloud Silver. Această culoare a introdus-o pe Samsung Galaxy Note 9, anul trecut. Cu toate acestea, de data aceasta gigantul high-tech a adăugat tonuri de culoare roșiatică spre partea de jos a telefonului. Aceste nuanțe arămii, care se amestecă treptat cu argintiul, duc la un aspect gradient în această parte a carcasei din spate.

Samsung a creat un Galaxy S10+ argintiu, dar va fi ceva extrem de exclusivist

Faptul că telefonul vine în această culoare Prism Silver nu adaugă nimic în plus, ca valoare acestui smartphone. La fel s-a întâmplat și anul trecut cu Galaxy Note 9 Cloud Silver. Dar, acestă culoare este văzută de Samsung și observatorii din domeniul telefoniei mobile, ca o mare lovitură pe piață într-un loc ca Hong Kong-ul. Aici se aranjează multe din afacerile mondiale iar locația mișună de afaceriști potenți financiar și dornici de ceva inedit.

Conform informațiilor Samsung Galaxy S10+ în Prism Silver va fi oferit exclusiv în fostul protectorat britanic. Nu există niciun semn că S10+ Prism Silver va fi lansat și în altă parte, cel puțin în viitorul apropiat.

Hong Kong este o regiune autonomă de pe coasta de vest a Chinei. În 1842 Marea Britanie a obținut această regiune de la împăratul Chinei pentru a construi un port comercial. În 1898 Marea Britanie a cesionat Hong Kong pe 99 de ani. În 1997 teritoriul a fost retrocedat guvernului chinez. Hong Kong este în primele zece cele mai moderne orașe din lume.

Noua nuanță de argintiu – Prism Silver, este disponibilă numai pe modelul Samsung Galaxy S10+, potrivit PhoneArena. Recenta culoare Cardinal Red este disponibilă atât pentru Galaxy S10, cât și pentru S10+. Conform ultimelor informații și mezinul Samsung Galaxy S10e va beneficia în viitor de Cardinal Red.

Cel mai sigur dacă doriți un S10+, este să-l cumpărați într-una dintre culorile existente deja pe piață. Chiar și Cardinal Red va fi o culoare rară, cu toate acestea este posibil să vedem această culoare și în România. Acum puteți alege un  Galaxy S10+ în Prism White, Prism Black, Prism Green și Prism Blue. Mai puteți opta, de asemenea pentru Canary Yellow, Flamingo Pink, Ceramic Black sau Ceramic White.