Galaxy S10, fotografii cu un ecran fără gaură pentru camera foto

889
Panourile frontale ale modelului Galaxy S10 au apărut online, atât pentru Galaxy S10, cât și pentru Galaxy S10+. Aceste imagini au fost postate de IceUniverse cunoscut pentru relațiile sale apropiate cu Samsung. Potrivit AndroidHeadlines, fotografiile fost partajate prin Twitter, chiar dacă unele dintre ele au apărut inițial pe Weibo, rețeaua socială din China. Acum, două imagini diferite au apărut online și prezintă panourile frontale ce vor fi pe Galaxy S10 și S10+. În același timp alte patru imagini par să prezinte panoul frontal al lui Galaxy S10, dar sunt diferite de cele din primele două imagini. Se observă că panourile frontale ale lui Galaxy S10 și S10+ din prima imagine au o decupare în partea superioară. Aceeași decupare nu este vizibilă în celelalte patru imagini apărute. Mai mult, forma acestor panouri frontale pare să fie puțin diferită, iar ramele par a fi mai subțiri în cel de-al doilea set de imagini, deci … nu toate aceste imagini par a fi în regulă. Dacă este măcar una dintre ele! Observăm că nici una dintre aceste imagini nu are o gaură în afișajul camerei, chiar dacă S10 se zvonește că are un design sportiv. Cele două panouri din prima imagine par a fi un pic curbate pe laturi, dar nu la dimensiunea panoului prezentat în celelalte patru imagini. Bazându-se pe modelele anterioare ale seriei Galaxy S, cel de-al doilea set de imagini poate fi mai precis în această privință.
Galaxy S10 cu Snapdragon 8150 în SUA și China și Exynos 9820 în Europa
Seria Galaxy S10 de la Samsung este de așteptat să aibă un design diferit față de Galaxy S8 și S9. Samsung are tendința de a-și împrospăta designul atunci când vine vorba de proiectare la fiecare doi ani. În plus, seria Galaxy S10 reprezintă practic cea de-a 10-a aniversare a smartphone-urilor Galaxy S. Astfel încât Samsung va dori probabil să o diferențieze de ofertele anterioare.

Europa în mitologia Greciei antice, a fost o prințesă pe care Zeus a răpit-o, după ce a luat forma unui taur și a dus-o pe insula Creta. Pentru Homer, Europa era numele reginei Cretei din mitologie, și nu o denumire geografică. Mai târziu, Europa se referirea la zona central-nordică a Greciei, apoi termenul a fost extins la tot continentul.

Procesorul companiei americane Qualcomm, Snapdragon 8150 va alimenta unitățile Galaxy S10 în SUA și China. În timp ce Samsung Exynos 9820 va face același lucru în Europa și pe mai multe piețe din întreaga lume. Telefoanele Galaxy S10 vor fi, probabil, fabricate din metal și din sticlă, la fel ca și Galaxy S8 și S9. O diferență ar fi ramele de pe Galaxy S10, care ne așteptăm să fie considerabil mai subțiri. Cel puțin un model Galaxy S10 este de așteptat să susțină 5G. Samsung este de așteptat să devină unul dintre primii producători de smartphone-uri care oferă un smartphone care acceptă conectivitate 5G. Trebuie să precizăm că 5G nu va fi disponibil până în partea a doua a anului 2019 și nu va deveni standard prea curând. Compania încă nu a confirmat când vine telefonul. Conform tuturor informațiilor, Galaxy S10 va sosi probabil cu ocazia Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, ​​în februarie.