Galaxy S10 va folosi, probabil, noul ecran Samsung Infinity-O

1131

Samsung a prezentat noua serie de ecrane AMOLED Infinity, la Samsung Developer Conference din Statele Unite. Noile ecrane aduc mai multe opțiuni nu numai brandului Samsung, ci și celorlalți clienți de pe piața de telefonie mobilă. Au fost prezentate patru ecrane noi în total, dintre care unul cel mai așteptat, Infinity Flex, pentru telefonul pliabil.

Infinity-U, Infinity-V și Infinity-O sunt celelalte trei ecrane prezentate de Samsung. Primele două au un fel de crestătură în partea de sus. Aceste patru noi afișaje vor fi implementate în curând în întreaga gamă de dispozitive a gigantului tech sud-coreean. Și, conform unei surse de încredere din industrie, citate de PhoneArena, unul dintre acestea ar putea fi prezent pe Galaxy S10. În martie 2017 a fost ultima dată când Samsung a introdus un nou afișaj, Infinity Display a fost lansat cu Samsung Galaxy S8.

Cele două afișaje cu crestătură, se pare că vor fi rezervate atât pentru ofertele low-end, cât și pentru cele de la mijlocul gamei. În schimb, emblema viitoare a mărcii, S10, ar putea primi noul panou Infinity-O, posibil de la Ocean. Acesta are un mic decupaj, o gaură, în colțul din stânga sus, care găzduiește camera frontală.

Noile ecrane Infinity împing și mai mult marginile spre un ecran 100%

Noile ecrane Infinity sunt destul de similare cu originalul Infinity. Infinity Display, debutat cu S8, acoperă aproape complet fața. Are două muchii curbate care se înfășoară în jurul ambelor laturi ale telefonului și niște rame mici în partea superioară și inferioară. Noile Infinity împing și mai mult marginile de sus și de jos ale dispozitivelor.

@UniverseIce este un leakster care postează multe informații pe siteul chinezesc Weibo și pe Twitter. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative. IceUniverse este un fost angajat al companiei Samsung.

Potrivit IceUniverse, leaker-ul specialist în telefoane Samsung, Galaxy S10 va avea un ecran cu o gaură. „Galaxy S10 are un ecran Infinity-O“, spune el într-un tweet. Ecranul Samsung prezintă o cavitate mică în colțul din stânga sus. „Aceasta tehnologie nu este încă matură“, afirmă IceUniverse. Ben Gaskin, alt leaker celebru spune și el același lucru, Galaxy S10 va avea o gaură în ecran. Potrivit lui Gaskin, această tehnologie va permite companiei Samsung să producă un smartphone 100% fără margini dar, nu este încă gata.

Galaxy S10, smartphone-ul va aduce și alte câteva noutăți. Scanerul de amprente plasat în stânga spate, va fi eliminat în favoarea unui nou senzor pe ecran. În plus, se spune că o configurație cu trei camere este prezentă pe spatele modelului Galaxy S10+. Un nou procesor construit pe baza unui proces de fabricație de 7 nanometri va alimenta toate modelele. În cele din urmă, în speranța de a atrage atenția consumatorilor, linia Galaxy S10 va fi vândută în cel puțin șase culori.