Cu Galaxy S10+ a fost făcută o fotografie panoramică de 943 km

869

Samsung a lansat în acest an o serie aniversară Galaxy S extraordinară din toate punctele de vedere. Șeful acestei serii este Samsung Galaxy S10+. Acest telefon are caracteristici excelente și este apreciat la superlativ de toți posesorii și de toate recenziile făcute. Acum, camerele foto aflate pe Samsung Galaxy S10+ au reușit o performanță spectaculoasă. Cu acest smarphone s-a realizat o uluitoare fotografie panoramică de 943 km pe coasta portugheză.

Pentru a realiza o astfel de performanță Samsung a apelat la serviciile unui fotograf profesionist recunoscut. Rezultatul este mai mult decât impresionant. Smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ a făcut încă o dată dovada calității camerelor sale foto. Galaxy S10+ este considerat de Consumer Reports un smartphone mai bun decât iPhone XS Max. „Tot ceea ce are Galaxy S10+ ca dotări este excepțional, inclusiv dotările de bază„ spune Consumer Reports.

O superbă fotografie panoramică de 943 km realizată de Galaxy S10+

Hotărât să demonstreze ce poate cel mai recent smartphone high-end Galaxy S10+, Samsung a trimis în Portugalia pe André Carvalho, un fotograf profesionist de renume. Acesta a fost însoțit de jurnalistul Carlos Bernardo și de José Gomes, un căpitan de vas. Aceștia au navigat pe coasta portugheză „de la Moledo la Monte Gordo”. Misiunea lor este să facă o fotografie panoramică imensă a peisajului folosind doar smartphone-ul S10+. Și au reușit ceva incredibil, o fotografie panoramică de 943 de kilometri!

Pentru a face fotografiile necesare, cei trei au pornit într-o călătorie de 8 zile, conform PhonAndroid. Au parcurs 943 km făcând permanent fotografii ale coastei Portugaliei, peisajele, plajele și porturile și tot ce se află pe această lungime de coastă, a spus Samsung Portugalia. Ca o reamintire, Samsung Galaxy S10+ este echipat cu triple-camera la spate. Există acolo o cameră principală de 12MP Wide cu diafragmă variabilă f/1,5-2,4, una de 12 MP cu f/2,4 cu teleobiectiv și una de 16 MP cu f/2,2 Ultra-wide. Mai mult decât își poate dori un fotograf profesionist

Portugalia este cea mai veche țară din Europa – are aceleași granițe din anul 1139, fiind astfel cel mai vechi stat-națiune din Europa. Limba portugheză este limba oficială în 9 țări, Brazilia, Mozambic și Angola sunt printre aceste state. Cea mai veche alianță diplomatică din lume este Alianța Anglo-Portugheza semnată în 1373 și este încă în vigoare.

Pentru a obține o panoramă de asemenea dimensiuni cu cea realizată de Galaxy S10+ este necesar să se combine diferitele fotografii obținute. Pentru asta, ne imaginăm că André Carvalho a folosit pur și simplu software-ul de editare precum Photoshop, de exemplu. Din păcate, Samsung Portugalia nu spune mai mult despre celelalte lucruri care au stat în spatele acestei realizări.