Samsung Galaxy S10 Golden Edition Limited de la LetsGoDigital

919
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Prietenii noștri de la site-ul olandez LetsGoDigital aniversează 20 de ani de la înființare și pentru a sărbători această cifră rotundă au decis să lanseze un smartphone Ediție Limitată. Îi felicităm și noi cu această ocazie și le dorim La Mulți ani! LetsGoDigital are acum un smartphone Galaxy S10 Limited Edition exclusiv realizat de Caviar. Popularul flagship Samsung a fost refăcut într-un atelier de bijuterii din Rusia și decorat cu metale prețioase și piele de înaltă calitate.

Brandul rus Caviar este cunoscut pentru decorarea smartphone-urilor high-end de la Samsung și Apple cu materiale de înaltă calitate, precum aur, argint, platină, pietre prețioase și piele. LetsGoDigital a decis să plaseze o comandă la această companie de renume mondial. Smartphone-urile din seria Galaxy S de la Samsung au dominat piața smartphone-urilor de ultimă generație. LetsGoDigital a ales smartphone-ul Samsung Galaxy S10, tocmai pentru calitățile sale excelente. A rezultat un Galaxy S10 Golden Limited Edițion de excepție.

Caviar decorează o mare gamă de modele exclusive

Caviar a colaborat cu bijutieri și producători de bijuterii florentine din Italia și de acolo a învățat meșteșugul lucrului în aur și alte metale prețioase, pentru a se întoarce în Rusia unde a primit recunoaștere internațională pentru produsele sale.

Caviar combină profesia de bijutier cu tehnologia prin îmbogățirea modelelor existente de smartphone-uri cu materiale rare. Gama Caviar de smartphone-uri decorate este tot mai mare, trecând de la smartphone-uri la diferite electronice populare pentru consumatori, inclusiv smartwatch-uri și căști audio pentru urechi. Caviar are și o serie de magazine deschise în mai multe orașe din lume inclusiv în țara de origine a companiei Samsung, în Seul.

LetsGoDigital a optat pentru model Caviar X-Edition Black Gold. Apoi a oferit companiei Caviar un Samsung Galaxy S10 pentru a include în acesta logo-ul LetsGoDigital cu litere de aur și un design personalizat. A fost trimis proiectul dorit de site-ul olandez, apoi au încheiat formalitățile de rigoare și după o lună au primit produsul final.

IPhone 11 Pro „Discovery Solarius” este cel mai scump smartphone produs de Caviar. Acesta costă 71.520 $ și are o jumătate de kilogram de aur de 18 carate, 137 de diamante și un mecanism de ceas de lux complet funcțional, așezat pe spate, cu un model cu tema principală Sistemul Solar.

Smartphone-ul Limited Edition Galaxy S10 a ajuns într-o cutie în jur de 2 kilograme, la interior cu o carcasă cu logo-ul Caviar în care se află smartphone-ul. Carcasa este formată din două compartimente, în compartimentul inferior a fost pus certificatul de autenticitate și accesoriile corespunzătoare. S10 este livrat cu căști, cu cablu USB și încărcător – toate accesoriile sunt ambalate separat într-o cutie neagră, cu logo-ul aurit Caviar imprimat pe el. De la început până la sfârșit simți că ai de-a face cu un produs de lux.

Samsung Galaxy S10 LetsGoDigital Limited Edition

Caviar are o gamă largă de smartphone-uri exclusive în care sunt utilizate cele mai valoroase materiale. Indiferent dacă un client vrea ceva strălucitor și ostentativ sau dacă vrea un aspect elegant, mai business, există ceva pentru toată lumea.

Unele versiuni sunt executate într-o temă specifică, în care sunt integrate o piesă din renumitul Titanic sau obiecte din spațiu. Luna trecută, Caviar a lansat un iPhone 11 Pro Limited Edition cu o piesă din material textil Steve Turtleneck. Nu te poți gândi la așa ceva dar Caviar are.

LetsGoDigital a optat pentru Un Samsung Galaxy S10 în ediție X-Edition Black Gold. Modelul este astfel descris pe site-ul Caviar: „Carismatic, elegant și cu un aspect de superioritate”. Smartphone-ul oferă o aderență foarte bună – la fel ca un Galaxy S10 obișnuit. Pielea de crocodil este închisă la culoare atât în ​​partea de sus, cât și în partea inferioară și formează o literă „V” aurie. Un accent auriu a fost adăugat și în jurul camerei triple și logo-ul caracteristic al companiei Caviar, sub formă de coroană, este prevăzut cu un strat dublu de aur. Pentru a completa designul luxos, rama din jurul dispozitivului este poleită cu aur. Se folosește doar aur de 24 de carate.

De asemenea, Caviar furnizează un certificat de autenticitate cu fiecare smartphone de ediție limitată. Un număr unic este menționat în acest sens, materialele utilizate sunt de asemenea specificate. În cazul acesta este aur 999 cu o grosime de 7 microni. Este, de asemenea, indicată data la care a fost făcut dispozitivul. Documentul este sigilat și semnat de proiectant. Este inclusă și o carte de garanție internațională, precum și o broșură pregătită cu atenție, care evidențiază și alte modele Caviar.

Galaxy S10 LetsGoDigital Limited Edition costă 5.740 $

În ceea ce privește funcțiile, această ediție exclusivă este aceeași cu Samsung Galaxy S10 pe care o puteți cumpăra din magazin. Smartphone-ul are un display Dynamic AMOLED de 6,1 inch cu rezoluție Quad HD+. Smartphone-ul cu Android Pie este alimentat de procesorul Exynos 9820 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare.

Acum, fără îndoială, ați devenit curioși despre prețul acestui dispozitiv exclusiv. Samsung Galaxy S10 a primit un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 900 EUR în timpul lansării din februarie 2019. Versiunea LetsGoDigital în ediție limitată costă 4.920 $, apoi personalizăm acest model adăugând logo-ul LetsGoDigital în aur, prețul a ajuns la 5.740 USD. Prețul personalizării depinde de dorințele clientului, în care materialele utilizate și complexitatea acestora vor juca un rol important. Astfel, clienții pot personaliza dispozitivul, alegând și alte materiale, precum aur alb, diamante sau alte tipuri de piele.

Samsung Galaxy S10 LetsGoDigital Limited Edition marchează aniversarea a 20 de ani de activitate pentru LetsGoDigital. Prin urmare, Ediția Limitată Galaxy S10 a fost pusă la loc de onoare în redacția site-ului din Olanda.

SURSĂLetsgoDigital