Seria Galaxy S10 va avea huse oficiale „Emotional LED”

1737

Zilele trecute am prezentat un Galaxy S10 e în Yellow Canary, ieri setul wireless Samsung Galaxy Buds tot în aceeași culoare. Ne aducem aminte că Apple a colorat în galben iPhone XR iar Samsung nu vrea să rămână în urmă la culori.

Acum avem o altă noutate legată de această viitoare serie galactică. Potrivit unui tweet provenit de la Orland Quandt, gigantul tech sud-coreean va lansa propriile sale huse pentru seria Galaxy S10. Și nu doar o husă spate simplă, pentru că nu ar fi o știre importantă. Samsung va lansa o husă puțin ciudată numită „Emotional LED Lighting Effect”. Samsung a mai făcut accesorii de primă clasă pentru dispozitivele sale și nu ne îndoim de autenticitatea acestei huse

LED-urile huselor „Emotional LED” vor consuma energie de la bateria telefonului

Citind numele husei, cu Led-uri emoționale și lumini de efect, putem crede că această husă va avea legătură cu emoțiile noastre. Se pare că nu este chiar așa! De aceea am și numit-o ciudată. Husa va acoperi doar spatele telefoanelor din seria Galaxy S10. Toatele LED-urile se vor afla pe spate. Acest lucru înseamnă că vom vedea luminile notificărilor doar dacă telefonul mobil va fi cu fața în jos! Telefoanele high-end cum ar fi Samsung Galaxy S9 și S9+ și Galaxy Note 9 nu au beneficiat de astfel de huse.

Martin „Marty” Cooper (născut la 26 decembrie 1928) este un inginer american. În anii 1970, Cooper a inventat primul telefon mobil portabil. În 1973 a condus echipa care a dezvoltat și a adus pe piață primul telefon mobil în 1983. El este considerat „tatăl telefonului mobil”. Este, de asemenea, citat ca prima persoană din istorie pentru a făcut un apel telefonic cu un mobil în public.

Husa „Emotional LED Lighting Effect” apare cu un model care imită o noapte înstelată pe spatele telefonului. Notificările luminoase cu LED-uri vor consuma din energia bateriei smartphone-ului prin încărcare inductivă. Acestea vor servi cel puțin pentru notificări și alerte de apel, dar acest lucru va fi util doar atunci când telefonul se află cu spatele spre utilizator.

Conform informațiilor de la 91Mobiles, o astfel de husă ar putea costa peste 50$. Cel puțin husele anterioare cu LED-uri de la Samsung au fost scumpe. Deoarece Samsung lansează trei modele de S10, Emotional LED va fi disponibilă pentru toate variantele. În afară de carcasa din spate cu LED-uri, Samsung va introduce de asemenea o nouă husă tip copertă și una din piele în culori diferite.