Galaxy S10, imagini noi cu cele trei smartphone-uri

924

Imagini autentice cu Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10E, au apărut online. Evan Blass publică pe contul de Twitter, la intervale neregulate, informații și imagini cu viitoarele smartphone-uri de top. Într-o postare recentă, cu o lună înainte de lansarea oficială a noii serii pilot Samsung, le vedem pe toate trei Galaxy S10.

Fiecare smartphone este îmbrăcat într-o husă de protecție transparentă a producătorului de accesorii Speck. În acest caz, la valoarea acestor telefoane, acest lucru este mai mult decât util. Cu această ocazie se poate observa la fiecare Galaxy S10 lângă portul de încărcare, încă un locaș. Foarte probabil că toate cele trei Galaxy S10 au un jack pentru căști, potrivit site-ului german AreaMobile. În fotografie cele trei sunt în ordinea: Galaxy S10E, S10 și S10+, de la stânga la dreapta.

Pe de altă parte, vedem că butonul de pornire al modelului Galaxy S10E, ex Lite, nu apare. Așa cum era de așteptat, conform tuturor informațiilor, avem aici un senzor de amprentă. Acest lucru nu este valabil pentru celelalte modele, astfel încât acestea au cu siguranță senzorul direct pe ecran. Samsung este primul producător care se bazează scanere cu ultrasunete.

Caracteristici diferite pe Samsung Galaxy S10E față de celelalte două

Galaxy S10E diferă în alte caracteristici față de Galaxy S10 și Galaxy S10+. Așa cum era de așteptat, smartphone-ul are un ecran plat Infinity-O cu o gaura în dreapta sus pentru camera frontală. Pe partea din spate are doar o cameră dublă – celelalte modele au fiecare ecran curbat și triple-camera. Samsung, de asemenea, nu a pus un senzor pentru frecvența cardiacă de pe Galaxy S10E. Fiecare dintre dispozitivele afișate are un buton Bixby sub butoanele de volum din partea stângă și cel mai probabil, fiecare telefon este fabricat din sticlă și metal.

Evan Blass, cunoscut sub numele de @evleaks, este un blogger american. El a câștigat notorietate internațională cu mai multe scurgeri de informații, care s-au adeverit, despre smartphone-uri și tablete pe Twitter. Între 2005-2008, Blass a ocupat mai multe funcții la site-ul AOL, inclusiv senior editor. Între 2010-2012, Blass a fost editorul site-ului Pocketnow.

Spre deosebire de Galaxy A9 (2018), care are cele patru camere aliniate vertical, toate dispozitivele Galaxy S10 au camerele foto de la spate aliniate orizontal. Chiar dacă putem spune din imagine că Galaxy S10E va fi cel mai mic, în timp ce Galaxy S10+ cel mai mare dintre cele trei, dimensiunile reale sunt necunoscute pentru moment.

Potrivit lui Ice Universe Galaxy S10+ va avea partea din spate din ceramică în compoziție cu metal, care ar trebui să fie foarte rezistentă la zgârieturi și șocuri. Acest smartphone ar trebui să aibă 12 GB de memorie RAM și 1 TB de memorie. Fiecare dispozitiv va fi probabil alimentat de Exynos 9820 sau Snapdragon 855, în funcție de regiune. În mod sigur Samsung își aduce smartphone-urile în mai multe configurații diferite de stocare.

Posibilă prezentare și a lui Galaxy Fold pe 20 februarie

Pe lângă cele trei telefoane prezentate în imagine, Samsung intenționează să introducă un Galaxy S10 compatibil cu 5G. Nu este clar dacă va fi sau nu anunțat împreună cu Galaxy S10E, S10 și S10+. De asemenea, să nu uităm că un smartphone pliabil poate fi prezentat simultan cu seria Galaxy S10, conform mai multor informații.

Samsung va prezenta oficial noile modele de top pe 20 februarie la un eveniment special dedicat seriei Galaxy S10.