Galaxy S10 este deja în programul beta pentru Android 10 și One UI 2.0

1155
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy S10 a intrat în programul beta pentru Android 10 și One UI 2.0. Programul a fost lansat luni, 14 octombrie ora 04 AM ora României în Coreea de Sud. A urmat imediat Germania și Statele Unite. Sunt incluse în acest program Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ și Galaxy S10 5G, conform News Samsung. Programul a debutat pentru 1.000 de utilizatori dar va fi extins în perioada următoare la mai multe dispozitive.

Proiectat pentru a simplifica și eficientiza interacțiunile, One UI a adus o experiență mobilă unificată dispozitivelor Galaxy. De la lansare, Samsung a perfecționat UX-ul, extinzând, de asemenea, capacitățile sale pentru a ajuta utilizatorii să se concentreze pe sarcinile care contează. Caracteristicile sunt îmbunătățite în continuare pentru a face experiența mai naturală, transparentă și mai simplă. Cu Android 10 și One UI 2.0 pe seria Galaxy S10 utilizatorii vor fi mai eficienți în folosirea telefonului

Cu Android 10 și One UI 2.0 vă concentrați pe ceea ce contează

Interfața curată și ușor de utilizat permite utilizatorilor să se bucure de ferestre de tip pop-up, indicatoare încărcate încorporate și aranjamente simplificate pentru butoane. Noul One UI 2.0 prezintă un design simplificat în care notificările ocupă mai puțin spațiu. Astfel utilizatorii, momentan de Galaxy S10, sunt menținuți la curent, în timp ce se pot concentra asupra altor sarcini. Rămâneți concentrat în timp ce vă bucurați de conținutul preferat pe ecranul complet și nu ratați niciodată informații esențiale. Noul aspect este mai inteligent și oferă o experiență vizual mult mai confortabilă.

Samsung nu intră prea mult în detalii despre ceea ce Android 10 va aduce proprietarilor de Galaxy S10. Menționează că Night Mode va fi redenumit în Dark Mode, în timp ce ecranul de blocare va ajusta automat culoarea textului pe baza fundalului existent. Galaxy Note 10 și Note 10+ se vor alătura acestui program în zilele următoare, posibil pe 21 octombrie.

Android 10, lansat pe 3 septembrie 2019, este a zecea versiune majoră a sistemului de operare mobil Android. Google a lansat prima versiune beta a Android 10 sub denumirea preliminară „Android Q” pe 13 martie 2019, exclusiv pe telefoanele sale Pixel. Șase versiuni beta au fost lansate înainte de versiunea finală.

Mai jos sunt câteva caracteristici cheie ale One UI 2.0 și Android 10
  • Notificarea apelantului și bara de volum sunt reduse la minimum.
  • Experiență mobilă mult mai confortabilă.
  • Atât gesturile de navigație Google, cât și Samsung sunt incluse.
  • Dark Mode mult îmbunătățit prin ajustarea inteligentă a luminozității imaginilor, textelor și culorilor de pe ecran, reducând în același timp consumul de baterie.
  • Smart Lock ajustează automat culoarea și formatul ceasului și notificările pentru a vă asigura că puteți vedea întotdeauna clar textul și pictogramele. Ecranul Smart Lock ajustează automat culoarea textului de pe ecranul de blocare.
  • Digital Wellness cu noul Android 10 oferă o gamă largă de instrumente care vă ajută să vă gestionați bunăstarea digitală.
  • Modul Focus vă permite să întrerupeți temporar aplicațiile pentru momentele în care trebuie să minimizați distragerile. Astfel utilizatorii se pot asigura că sunt mult mai eficienți.
  • Device Care meniul intuitiv de îngrijire a dispozitivelor. Menținerea performanței smartphone-ului Galaxy S10 este mai ușoară cu meniul intuitiv de îngrijire a dispozitivelor, care vă oferă un acces mai rapid la funcțiile esențiale.

Unele dintre noile funcții UI pot diferi în funcție de dispozitivele utilizate și țară. Programul beta pentru Galaxy S10 poate diferi ca perioadă în funcție de tipul smartphone-ului sau țara unde este lansat. După ce programul va fi activ, veți putea să vă înregistrați din aplicația Membrii Samsung, atingând bannerul despre programul beta One UI 2.0. Nu credem că programul beta pentru Android 10 și One UI 2.0 va fi disponibil în România. Totuși sperăm!