Galaxy S10+ cu 12 GB de RAM, arată foarte bine în Ceramic White

1818

Zilele trecute am publicat un articol cu o listă completă ce cuprinde toate specificațiile seriei S10. Am văzut acolo un Galaxy S10+ cu un uluitor 12 GB de RAM și 1 TB de stocare! De asemenea, am aflat că modelul respectiv va veni în două culori exclusive.

Una dintre aceste culori – un luxos Ceramic White – a apărut pe MySmartPrice. Prin intermediul site-ului american AndroidAuthority vă prezentăm și noi această culoare alb-ceramic. Așa cum am menționat anterior, doar varianta de stocare 12 RAM + 1 TB a lui Galaxy S10+ va fi disponibilă în alb ceramic. Doar o altă opțiune de culoare pentru varianta de vârf a modelului Galaxy S10+ cu 12 RAM + 1 TB va mai fi, Ceramic Black.

Doar Samsung Galaxy S10e va avea culoarea Yellow Canary

Samsung va oferi patru opțiuni de culoare pentru variantele de 6 GB și 8 GB RAM. Varianta cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB va veni în negru, verde și alb. Pe de altă parte, varianta RAM de 8 GB a lui Galaxy S10+ cu stocare internă de 512 GB va fi disponibilă în culorile Prism Black, Green, Pearl White și Blue.

În ceea ce privește cel mai ieftin din acest trio ce va fi lansat de Samsung, modelul Galaxy S10e va veni în negru, verde, alb și Yellow Canary. Am publicat recent pe iLoveSamsung, fotografii cu această nouă și inedită culoare galbenă.

AndroidAuthority este un site  fondat în 2007, este cel mai mare site dedicat celui mai utilizat sistem de operare din lume – Android. Este una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android. Oferă știri centrate pe Android, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii, forumuri de discuții și multe altele. Publică permanent un conținut de top.

Galaxy S10+ va fi cel mai scump dintre cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S10. Conform informațiilor are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,25 cm.) Infinity-O Super AMOLED, cu rezoluție Quad HD+ și un senzor de amprentă digitală în ecran.

În cele din urmă, Galaxy S10+ cu o memorie RAM de 12 GB – parcă totuși incredibilă și 1 TB de stocare va veni în Ceramic White. Este și aceasta o culoare în premieră pentru gigantul tech. Albul semnifică puritatea și optimismul, sinceritatea și robustețea. Este o culoare festivă și elegantă.