Acasă Stiri Samsung Galaxy S10 Lite, A01, A11, A21 și Galaxy A51 ajung în...

Samsung Galaxy S10 Lite, A01, A11, A21 și Galaxy A51 ajung în SUA

Căutările în codul sursă de software de la Samsung ne oferă întotdeauna sugestii despre smartphone-urile la care lucrează gigantul tech. Recent am scris că două viitoare telefoane emblematice Samsung, denumite codificat „win2” si „canavas”, vor avea procesorul Qualcomm Snapdragon 865. Acum, prin intermediul XDA-Developers, în codul de firmware pentru actualizarea lui Galaxy Z Flip apar alte telefoane Samsung. Acestea sunt Galaxy S10 Lite, Galaxy A01, A11, Galaxy A21 și Galaxy A51 care vor ajunge în SUA.

Anterior au mai fost informații că unele dintre aceste smartphone-uri Samsung vor ajunge în Statele Unite. Acum această descoperire confirmă acest lucru, chiar dacă unele dintre aceste telefoane încă nu sunt lansat de Samsung. Despre Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy A51 sau Galaxy A11 știm mai multe detalii, despre celelalte mai puține.

Unele dintre aceste telefoane ar putea fi lansate în următoarele săptămâni

Mai concret, numerele de model ale dispozitivelor Samsung care credem că se vor lansa în SUA includ următoarele: SM-A015P, SM-A115U, SM-A115U1, SM-A215U, SM-A215U1, SM-A515U, SM-A515U1 și SM-G770U1. Modelele cu „1” în coadă sunt cele libere de rețea. Aceste numere de model probabil nu vă spun prea multe, așa că explicăm pe scurt acest lucru.

SM-A015P ar trebui să fie Galaxy A01 pentru operatorul de telefonie Sprint. SM-A115U1 ar trebui să fie versiunea deblocată a recent anunțatului Galaxy A11. SM-A215U1 ar trebui să fie versiunea liberă de rețea a lui A21, încă neanunțat. SM-A515U1 ar trebui să fie versiunea liberă de rețea a lui Galaxy A51. În sfârșit, se așteaptă ca SM-G770U1 ​​să fie versiunea lui Galaxy S10 Lite vândut la liber în SUA.

Verizon este o companie multinațională de telecomunicații din SUA. A fost fondată în 7 octombrie 1983 și are sediul în New York. Începând cu 2018, Verizon se află pe locul 16 în clasamentul Fortune 500 a celor mai mari corporații din Statele Unite, ca venituri totale.

Samsung Galaxy A01 a fost certificat de FCC la începutul lunii ianuarie a acestui an. Modelele AT&T, T-Mobile și Verizon au primit certificarea FCC puțin mai târziu. Sunt dovezi că va exista și o versiune pentru Sprint, dar aceasta nu a apărut încă pe FCC. Galaxy A01 a fost anunțat de fapt în decembrie 2019, dar nu a fost încă lansat nicăieri. Este proiectat să fie un dispozitiv foarte ieftin, cu specificații extrem de scăzute. Are un ecran LCD de 5,7 inch, 2GB RAM, 16GB stocare, o baterie de 3.000mAh, o cameră principală de 13MP cu cameră de adâncime de 2MP și o cameră selfie de 5MP. Vine în albastru, negru și roșu. Deși ne așteptăm să se lanseze în Statele Unite, nu știm când se va întâmpla acest lucru.

Galaxy A11 și Galaxy A21 sunt pregătite pentru emigrare în Statele Unite

Samsung Galaxy A11 a fost lansat discret săptămâna trecută. Toate cele anunțate de Samsung erau specificațiile dispozitivului, precum și câteva imagini cu acesta. Cu toate acestea, nu a fost anunțat nimic despre prețul sau disponibilitatea dispozitivului. În timp ce nu putem comenta prețurile, putem oferi disponibilitatea. Sunt dovezi că se va lansa în SUA pentru unii operatori de telefonie de acolo și ar trebui să fie disponibil și deblocat de rețea. Dispozitivul are un LCD TFT de 6,4 inch, 2/3 GB de RAM, 32 GB de stocare internă și o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Va avea un scanner de amprente pe spate, o cameră principală de 13MP și una de adâncime de 2MP. O cameră foto de 8MP va fi frontal. Dispozitivul va costa probabil aproximativ 150 USD în Statele Unite.

Samsung Galaxy A21 este într-o poziție interesantă. Încă nu a fost anunțat și nu au existat scurgeri hardware importante. Nu știm prea multe despre acest dispozitiv, în afară de faptul că acesta va fi lansat de toți operatorii mobili americani dar și într-un model deblocat în acest an. În comparație, A20 este și el un dispozitiv ieftin cu un preț de aproximativ 250 USD. Probabil și Galaxy A21 se va lansa aproximativ cu același preț.

Galaxy S10 Lite și Galaxy A51 mai bune și mai scumpe

Samsung Galaxy A51 se află într-o poziție ceva mai bună. S-a lansat deja în câteva țări, inclusiv în România. În SUA, acesta va fi disponibil în numerele de model SM-A515U și SM-A515U1. Versiunea blocată în rețea, SM-A515U, se poate lansa în prima sau a doua săptămână a lunii aprilie. Totuși, acest lucru se poate schimba probabil din cauza situației COVID-19. Versiunea deblocată, SM-A515U1, este de asemenea în curs de dezvoltare, dar se va lansa mai târziu în acest an.

În general, telefoanele americane au procesoare Qualcomm. Samsung Galaxy A51, din păcate, nu va avea unul. Samsung a publicat codul sursă al nucleului pentru Galaxy A51, modelul american și va avea Exynos 9610, ca dealtfel peste tot în lume. Este foarte probabil ca restul hardware-ului să rămână același și în SUA. Astfel A51 va avea o cameră principală de 48MP și una selfie de 32MP. Vor fi acolo 4/6/8 GB RAM, 64/128 GB de stocare, o baterie de 4.000 mAh, un scaner de amprente în display și un ecran Super AMOLED de 6,5 inch. Dispozitivul va costa probabil aproximativ 350$.

Samsung Galaxy S10 Lite, nu ultimul, dar cel mai interesant. Acest dispozitiv se va lansa în SUA doar ca dispozitiv deblocat. A fost pe piață o perioadă de timp în afara SUA, dar Samsung îl aduce în sfârșit și în Statele Unite. Ar trebui să se lanseze la jumătatea lunii aprilie, dacă nu va fi influențat de COVID-19. Deși nu știm prețul oficial în SUA, estimăm că acesta ar trebui să fie în jur de 550 USD. Acest lucru îl face un excelent concurent al viitorului Apple iPhone 9. Galaxy S10 Lite are procesorul Snapdragon 855 și o baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W. Vedeți o comparație între Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite pe iLoveSamsung!

Stiri

Samsung va produce afișaje pliabile pentru Google, Oppo și Xiaomi

Piața smartphone-urilor pliabile are un potențial imens, momentan suntem încă la debutul acestor telefoane. Compania este și aici un deschizător de drumuri,...

Prețurile pentru televizoarele Samsung The Frame și QLED 4K din 2021

Samsung a anunțat o gamă actualizată a televizorului The Frame, precum și noi modele de televizoare Neo QLED în ianuarie. Unele dintre...

Samsung Health nu va mai fi actualizat pe dispozitivele Galaxy mai vechi

Samsung și-a dezvoltat aplicația Samsung Health ca o soluție unică pentru proprietarii de dispozitive Galaxy. Oferă o mare varietate de funcții legate...

Samsung duce Galaxy Security la nivelul următor prin extinderea securității

Samsung Electronics a anunțat că dispozitivele Galaxy vor primi acum actualizări regulate de securitate timp de cel puțin patru ani de la...

Dual Pixel Pro: Focalizare automată pentru fotografii excelente

Samsung Electronics a anunțat marți că lansează senzorul de imagine avansat ISOCELL GN2 cu o funcție de auto-focus mai realistă. Noua funcție...

Patru ani de actualizări pentru telefoanele Samsung din 2019 și mai noi

Samsung a adoptat, deloc surprinzător, o poziție puternică în ceea ce privește securitatea. De acum gigantul tech va oferi un suport extins...

Samsung ISOCELL GN2 de 50MP cu focalizare automată mai rapidă

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia avansată a semiconductorilor, a prezentat ieri Samsung ISOCELL GN2. Este un nou senzor de imagine de...