Samsung Galaxy S10 Lite primește actualizarea de securitate din martie

393
Samsung Galaxy S10 Lite primeste actualizarea de securitate din martie
Sursa Foto: realmicentral.com

Toată lumea iubește un afișaj mare și clar, iar Samsung Galaxy S10 Lite oferă exact acest lucru. Este un ecran Super AMOLED+ de 6,7 inch (17,02 cm) cu rezoluție Full-HD+ (1080×2400) și suport pentru HDR10+. Este protejat de Gorilla Glass, deși Samsung nu a specificat ce versiune are sticla companiei Corning.

Decupajul centrat din partea de sus a ecranului nu este la fel de mic cum este cel de pe Samsung Galaxy A51, dar nu pare deloc intruziv. Samsung a păstrat ramele din jurul ecranului destul de subțiri, inclusiv bărbia de dedesubt, ceea ce face partea frontală să iasă în evidență. Culorile sunt puternice, iar luminozitatea este foarte bună.

După seria Galaxy S22, acum Samsung Galaxy S10 Lite se alătură listei de telefoane care primesc de actualizări de securitate în martie 2022. Recent, proprietarii de Galaxy S10 Lite au primit actualizarea lunară în mai multe țări. Această actualizare aduce acum alte câteva optimizări. În prezent, această actualizare de software este lansată în Brazilia.

Actualizarea de securitate dim martie pentru Samsung Galaxy S10 Lite

În această versiune, Samsung nu a menționat niciun detaliu al acestei actualizări. Cu toate acestea, după cum știm, actualizarea corecțiilor de securitate a îmbunătățit practic stabilitatea și îmbunătățirea dispozitivului. Conform RealmiCentral, această actualizare software vine cu numărul de versiune G770FXXS6FVB7 / G770FOXM6FUL8 / G770FXXU6FUL5 și ocupă un spațiu de memorie de 189MB.

Conform documentului oficial, corecția de securitate Samsung din martie 2022 include remedieri pentru 50 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Două dintre aceste vulnerabilități sunt critice, în timp ce 29 dintre ele sunt denumite „înalte” în ceea ce privește gravitatea. Nouăsprezece remedieri sunt pentru vulnerabilități de nivel moderat, dar acele vulnerabilități nu se găsesc în smartphone-urile sau tabletele Samsung.

Încă nu există un termen românesc corespunzător pentru smartphone sau tabletă. Un neologism propus este „intelifon”. Tabletă înseamnă în limba română pastilă, pilulă, tabletă de ciocolată, caiet de notițe sau specie publicistică.

Samsung Galaxy S10 Lite a fost lansat la începutul anului 2020 cu Android 10 și interfața One UI 2.0. Smartphone-ul a primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3 la începutul anului 2021. Actualizarea la Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0 a ajuns pe acest telefon în urmă cu câteva săptămâni.

Proprietarii Galaxy S10 Lite vor primi o notificare cu privire la această actualizare. Din întâmplare, dacă nu primiți o notificare de actualizare, verificați manual actualizarea accesând Setări >> Actualizări software >> Descărcați și instalați.

Înainte de a instala noua actualizare asigurați-vă că smartphone-ul dvs. are o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.