Top 6 cele mai bune tablete Samsung Galaxy Tab din 2021

361
Top 6 cele mai bune tablete Samsung din 2021
Sursa Foto: via mynexttablet.com

Tabletele Android au scăzut în popularitate în ultimii ani, ceea ce a determinat multe companii să le abandoneze. Dar Samsung continuă și lansează în mod regulat noi tablete în fiecare an, canalizând cunoștințele sale Android într-un software respectabil găzduit de un hardware ucigaș. Primim în fiecare an tablete Samsung din toate categoriile, premium, mid-range, entry-level sau Active.

Deci, indiferent dacă alegeți o tabletă acest top sau altă opțiune Samsung dacă doriți, cele mai bune tablete Samsung din 2021 au multe de oferit în comparație cu iPad-urile sau de la alte mărci de pe piață. În acest top, via AndroidCentral, găsiți tablete Samsung pentru toate buzunarele și, în funcție de acest lucru, cu mai multe sau mai puține caracteristici.

Aveți aici de luat în considerare un număr mare de Galaxy Tab-uri de înaltă calitate. Dar mai presus de tot ceea ce este oferit, Samsung Galaxy Tab S7 se remarcă ca recomandarea noastră. Are un excelent raport preț / specificații și nu este cu nimic mai prejos decât Galaxy tab S7+. A fost lansată vara trecută, dar rămâne cea mai bună tabletă Samsung în prezent – și adesea se vinde cu mult mai puțin decât prețul cerut inițial de Samsung.


Cea mai bună tabletă Samsung

Samsung Galaxy Tab S7

Cel mai important aspect al oricărei tablete este afișajul acesteia, iar cu atât mai mult al unei tablete Samsung. În acest sens, Samsung Galaxy Tab S7 are multe de oferit. Veți beneficia de un panou LCD de 11 inch (27,94 centimetri) cu o rezoluție de 2560 x 1600 și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Deci, indiferent dacă vreți jocuri sau filme, toate vor arăta excelent pe Tab S7. În plus, datorită procesorului Snapdragon 865+ și a 8GB de RAM, vei putea face cea mai mare parte a ceea ce îți dorești.

Samsung include un S Pen cu Tab S7 fără costuri suplimentare. Această versiune a stylus-ului emblematic oferind o latență de doar 9 ms pentru desen și scriere realistă. Când nu îl utilizați, plasați S Pen-ul pe spatele tabletei Tab S7, iar magneții îl vor menține în siguranță.

Când toate acestea sunt spuse și făcute, Galaxy Tab S7 ajunge să fie una dintre cele mai bune tablete Android în general. Are RAM pentru jocuri Android fiabile sau pentru productivitate cu modul DeX. Singura întrebare reală este dacă cei 11 inci vă oferă suficient spațiu pe ecran; dacă nu, modelul Galaxy Tab S7+ cu un ecran mai mare este și el disponibil.

Pro:

 • Afișajul de 120Hz este foarte fin
 • Rame subțiri și design premium
 • Performanță emblematică
 • Vine cu S Pen
 • Viteză de încărcare cu fir de 45W

Contra:

 • Ecranul nu este AMOLED
 • Scumpă

Cel mai bun upgrade în materie de tablete Samsung

Samsung Galaxy Tab S7+

Dacă aveți mai mulți bani de cheltuit și doriți ceva și mai impresionant, aici intervine Samsung Galaxy Tab S7+. Are în mare parte același ADN cu Tab S7, deși aduce câteva upgrade-uri bine venite. Unul dintre acestea este un ecran mult mai frumos și mai mare. Acesta are o diagonală de 12,4 inch (31,50 centimetri) și este un ecran Super AMOLED în loc de unul LCD pe Tab S7. Aceasta înseamnă culori mai bogate și negru mai profund pentru o experiență captivantă.

Galaxy Tab S7+ vă oferă și o baterie mai mare, Samsung promițând până la 14 ore de redare video. Are același procesor Snapdragon 865+, 8GB RAM și S Pen-ul cu impresionanta sa latență de 9 ms.

Atât Tab S7, cât și S7+ acceptă interfața desktop DeX a Samsung și funcționează cu o husă opțională pentru tastatură. Ecranul mai mare este excelent pentru lucrul la documente, foi de calcul și gestionarea apelurilor. Deci, dacă doriți ca o tabletă să fie un fel de înlocuitor de laptop, Tab S7+ este perfect echipată pentru a face exact acest lucru.

Ambele tablete, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ sunt excelente, deci nici una nu este o alegere greșită. Da, Samsung Galaxy Tab S7+ este mult mai spectaculoasă, dar și mai scumpă. Cu ecranul său AMOLED masiv și bateria mai mare, Tab S7+ face un pas dincolo de tot ce este pe piață în materie de tablete pentru cei care își permit una.

Pro:

 • Display Super AMOLED cu rata de actualizare de 120Hz
 • Diagonala de 12,4 inch este excelentă pentru productivitate
 • Are procesor Snapdragon 865+
 • Baterie mare cu încărcare rapidă
 • S Pen inclus gratuit

Contra:

 • Poate fi prea mare pentru unii utilizatori
 • Foarte scumpă

Cea mai bună ca durată de viață a bateriei

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Majoritatea dispozitivelor Samsung FE aduc excelența telefoanelor emblematice la un preț redus. Dăm aici doar un exemplu: Samsung Galaxy S20 FE. Dar Fan Edition la seria Galaxy Tab S7 nu se ridică la înălțimea etichetei. În schimb, Samsung a luat câteva elemente de la seria Galaxy Tab S7 și le-a pus într-o tabletă masivă, mai accesibilă decât ambele modele din serie. Dar, pe de altă parte a făcut și unele compromisuri pentru a justifica scăderea prețului.

Galaxy Tab S7 FE vă oferă multe avantaje pentru o tabletă de gamă medie-temperată cu unele compromisuri pentru reducerea prețului. Are același afișaj masiv de 12,4 inch ca Galaxy Tab S7+, dar un ecran LCD în loc de AMOLED și 60Hz în loc de 120Hz. Vine cu un S-Pen și acceptă modul DeX pentru productivitate, dar chipset-ul său Snapdragon 750G este mai limitat ca performanță în comparație cu Snapdragon 865+ al seriei Tab S7. Și chiar dacă oferă 5G, vitezele sale vor fi limitate de cei 4GB de RAM.

Bătălia principală este între Tab S7 FE vs. Tab S7 și sunt câteva motive în favoarea modelului FE aici. Oferă un spațiu suplimentar de 2,4 inch pe ecran, o baterie mult mai mare pentru a compensa și Android 11. Acest ultim lucru mai înseamnă și un an suplimentar de suport în comparație cu modelul Galaxy Tab S7.

Cel mai recent Galaxy Tab S7 FE nu este o centrală puternică, dar este excelentă pentru streaming pe tot parcursul zilei, cu afișajul său masiv și luminos.

Pro:

 • Baterie de 10.090mAh
 • Display de 12,4 inch
 • Mai accesibilă decât modelele Tab S7
 • Vine cu S Pen, slot microSD de 1TB

Contra:

 • Nu are ecran AMOLED, rată de reîmprospătare de 60Hz
 • Vitezele Snapdragon 750G sunt medii
 • Doar memorie de bază de 4GB RAM / 64GB stocare

Cea mai bună pentru elevi și studenți

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

În timp ce vorbim despre tabletele low-cost, ar trebui să menționăm și tableta Galaxy Tab S6 Lite. Această tabletă din 2020 este mai veche și mai mică decât S7 FE, dar Tab S6 Lite are câteva argumente care merită menționate. Este excelentă pentru elevi și studenți și are un preț mult mai mic.

În ceea ce privește afișajul, Galaxy S6 Lite are un ecran LCD de 10,4 inch (26,42 centimetri) cu o rezoluție de 2000×1200 pixeli. Indiferent de aplicația sau jocul pe care îl rulați, va arăta bine aici și mulțumită S Pen-ului inclus. Astfel aveți o pânză perfectă pentru a lua notițe în clasă sau pentru a desena în timpul liber. Pentru comparație, tabletele ieftine Galaxy Tab A nu vin de obicei cu un S Pen și rar ajung la rezoluția HD.

Asociați afișajul său elegant cu difuzoare stereo excelente și o mufă pentru căști de 3,5 mm, iar S6 Lite oferă multe pentru o sumă mică de bani.

Poate doar în materie de performanța Tab S6 Lite nu mulțumește. Procesorul său Exynos 9611 lasă mult de dorit. Mai este și faptul că nu are senzor de amprentă de niciun fel, ceea ce este enervant dacă folosești aplicații bancare. Dar este o achiziție excelentă pentru studenții care doresc o tabletă accesibilă, relativ compactă pentru cursuri, cu un plus pentru S Pen-ul inclus și prețul super accesibil.

Pro:

 • Designul din aluminiu arată și se simte frumos
 • Ecran LCD solid
 • Difuzoarele stereo excelente
 • S Pen gratuit în cutie
 • Are mufă pentru căști de 3,5 mm

Contra:

 • Performanță dezamăgitoare
 • Fără senzor de amprentă

Cea mai bună tabletă Chromebook 2-in-1

Samsung Galaxy Chromebook

Alegerea unei tablete Samsung este simplă: alegeți seria Tab S7 pentru calitate premium sau seria Tab A pentru calitate bugetară. Dar există și o treia opțiune: renunțați la ecosistemul Android pentru a cumpăra una dintre cele mai bune Chromebookuri care poate fi folosit atât ca un laptop cât și ca tabletă. Samsung Galaxy Chromebook oferă o experiență excelentă pentru laptop cu modul DeX, dar sistemul de operare Chrome este o experiență mai personalizată în general decât One UI.

Samsung Galaxy Chromebook are cel mai bun display din această listă. Este un ecran tactil AMOLED de 13,3 inch (33,78 cm) și rezoluția 3840 x 2160 (4K). Galaxy Chromebook vine cu un stylus încorporat, lucru este conceput pentru o experiență frumoasă de tabletă. De asemenea, este extrem de atrăgător, datorită designului său roșu fiesta.

La interior aveți un Intel Core i5 de a 10-a generație, 8GB RAM și 256GB SSD. Specificații foarte solide pentru un Chromebook. În schimb, va trebui să acceptați un preț mai mare decât media și o performanță a bateriei mai mică decât media în comparație cu alte Chromebook-uri. Acest dispozitiv probabil nu va rezista la fel de mult ca un Tab S7 pentru maratoane de streaming. Acest lucru se datorează datorită imaginilor 4K și procesorului care necesită putere suplimentară.

Spre deosebire de o tabletă bazată pe Android, care vă va oferi doar câțiva ani de asistență, veți primi șapte ani de actualizări cu Chromebookul, așa că ar trebui să vă reziste mult timp. Această tabletă Chromebook are performanțe remarcabile, cu un superb ecran 4K.

Pro:

 • Ecranul 4K arată fantastic
 • S Pen în dotare
 • Subțire și ușoară
 • Suport Samsung până în iunie 2028

Contra:

 • Scumpă pentru un Chromebook
 • Nu are cea mai bună autonomie a bateriei

Cea mai bună tabletă ieftină

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

La fel ca și în cazul smartphone-urilor Samsung, tabletele Galaxy S își zdrobesc de obicei omologii Galaxy Tab A. Dar dacă sunteți în căutarea unei tablete Android ieftine, care nu face prea multe compromisuri, Galaxy Tab A7 Lite este cel mai bun pariu. Este incredibil de accesibilă, cu biblioteca excelentă de aplicații plus instrumentele și trucurile Samsung pe care le cunoașteți și le iubiți. Cu ecran de 8 inch (20,32 centimetri) și doar 367 grame este ușor de ținut în mâini și de transportat oriunde.

Procesorul MediaTek MT8768T Helio P22T poate face față la tot ce pretindeți de la o astfel de tabletă ieftină. Cu un afișaj TFT de 1340 x 800 pixeli, nu va putea atinge FHD atunci când transmiteți în flux. Și, ca majoritatea din clasa sa, are rame mai groase în partea de sus și de jos.

Veți primi o autonomie bună bateriei, difuzoare stereo duble, încărcare rapidă de 15W, stocare extensibilă de până la 1TB, Android 11 din cutie și până la 4GB de RAM. Galaxy Tab A7 Lite are un cadru ușor din aluminiu, care face tableta foarte confortabilă în utilizare. Așadar, pentru streaming ocazional și navigare fără a vă consuma economiile, este o opțiune excelentă. Nu se va potrivi cu tablete Samsung gen seria Galaxy Tab S pentru viteză, dar A7 Lite ultra-accesibilă este o alternativă excelentă la tabletele ieftine Amazon Fire și Lenovo.

Pro:

 • Super accesibilă
 • Ușoară și stilată
 • Baterie de lungă durată
 • Difuzoare stereo

Contra:

 • Performanțe mai slabe
 • Display-ul nu este deosebit de frumos
 • Nu are inclus S Pen

Concluzie

Gama de tablete Samsung Android este destul de impresionantă, cu multe dimensiuni de ecran, specificații și caracteristici. Căutând printre tabletele Samsung disponibile în acest moment pe piață recomandarea noastră este Samsung Galaxy Tab S7.

Această tabletă are cele mai recente specificații pe care le puteți cere, le împachetează într-un design foarte frumos și vine la un preț destul de corect când luați în considerare tot ceea ce obțineți. Are un afișaj de 120Hz, S Pen de înaltă calitate, procesor Snapdragon 865+ și așa mai departe.

Există și alte opțiuni în acest top, dacă aveți diferite gusturi și bugete mai mari sau mai mici puteți alege o altă tabletă din acest top. Acestea sunt cele mai bune tablete Samsung din 2021. Sigur că alegerea unei sau alteia dintre aceste tablete rămâne la latitudinea voastră.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.