Samsung Galaxy S10 Lite va avea o baterie de 4.370 mAh

942
Sursa Foto: gsmarena.com

Samsung a dezvăluit seria Galaxy S10 în martie. A fost pentru prima dată când seria premium Galaxy S a fost compusă din trei modele, Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+. Acum gigantul tech își va extinde și mai mult seria S10 și va lansa un Galaxy S10 Lite.

Smartphone-ul Samsung Galaxy Lite S10 a fost văzut recent pe site-ul etalon de referință Geekbench. Acolo viitorul S10 Lite a confirmat câteva din specificațiile sale cheie. Va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 855, 8 GB de memorie RAM și sistemul de operare Android 10. Acum S10 Lite a primit un certificat de omologare a bateriei de la Anatel Brazilia. Conform agenției braziliene viitorul telefon Samsung va ambala o baterie 4.370 mAh.

Înainte de Galaxy S10 Lite, Anatel a mai omologat și alte baterii Samsung

Ne amintim că Anatel a mai publicat astfel de certificate de omologare a bateriilor Samsung. Au fost omologate și bateriile aflate pe seria Galaxy S10, Galaxy S9 și Galaxy S9+, Galaxy J8 și Galaxy J8+. Toate aceste informații s-au dovedit mai târziu exacte. Credem că va fi la fel și pentru Samsung Galaxy S10 Lite.

În certificatul de omologare eliberat de Anatel, 4370 mAh ar putea fi capacitatea minimă a bateriei. Capacitatea tipică va fi cel mai probabil de aproximativ 4.500 mAh, conform colegilor noștri de la site-ul GSMArena. Această capacitate a bateriei pe Galaxy S10 Lite a fost amintită și în zvonurile anterioare despre acest telefon. Mai multe informații dau un suport pentru încărcare rapidă de 45W pe S10 Lite.

AnatelAgencia Nacional de Telecomunicacoes a fost înființată în 1997 și este o agenție independentă din punct de vedere administrativ și financiar. Anatel monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. Nu este subordonată ierarhic nici unei agenții guvernamentale.

Nu știm exact când Samsung Galaxy S10 Lite va fi lansat oficial de compania sud-coreeană. Este posibil să apară înainte de sărbători dar, ar fi ceva nou pentru Samsung. Având în vedere că Android 10 este la bord și Samsung lansează cu noul sistem de operare din cutie întotdeauna seria emblematică Galaxy S, în acest caz Galaxy S11, nu este sigur acest lucru. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în această situație.

Conform zvonurilor de până acum Samsung Galaxy S10 Lite va fi disponibil în trei culori – alb, negru și albastru. Va avea un ecran de 6,7 inch, FHD+ Super AMOLED, triple-camera cu 48 + 12 + 5 MP la spate și un aparat foto frontal de 32 MP.