Samsung Galaxy S10 Lite certificat de FCC, mai aproape de lansare

810
Sursa Foto: via SamMobile.com

Apariția unui smartphone pe site-ul agenției americane Federal Communications Commission (FCC) este un  indiciu că acesta este aproape de lansare. Au fost mai multe informații despre Samsung Galaxy S10 Lite de câteva săptămâni, ați putut citi despre el pe iLoveSamsung. Se pare că Samsung ar putea lansa în scurt timp dispozitivul mai ales că acum a fost certificat de FCC.

Am scris începând de luna trecută că Samsung are în lucru și un Galaxy S10 mai accesibil. Acesta poartă numărul de model SM-G770F. Nu se știe prea multe despre designul lui S10 Lite, dar avem o idee despre care ar fi specificațiile. Momentan și ca de obicei, Samsung nu a confirmat nimic despre acest viitor smartphone.

Nu se știe data la care va fi lansat Samsung Galaxy S10 Lite

Fișierele pentru SM-G770F sunt acum disponibile în baza de date a agenției americane de certificare FCC. Sunt șanse mari să vedem dispozitivul anul acesta dar, este posibilă lansarea lui S10 Lite și după apariția seriei Galaxy S11. Samsung nu a lăsat să scape niciun indiciu despre momentul în care ar putea lansa receptorul. De asemenea, gigantul high-tech lucrează și la un Galaxy Note 10 Lite. Poate vor fi lansate împreună de sărbători!

Conform colegilor noștri de la SamMobile, Samsung Galaxy S10 Lite va avea aproximativ aceleași specificații ca Galaxy A91. Specificațiile includ procesorul Snapdragon 855 cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare extensibil. Va exista, de asemenea, o cameră principală de 48 MP, una Ultra-Wide de 12 MP și una de adâncime de 5 MP. Frontal S10 Lite va avea o cameră pentru autoportrete de 32 MP. Dispozitivul va avea un ecran Full HD+ de 6,7 inch și va rula Android 10 cu One UI 2.0 din cutie.

FCC – Federal Communications Commission a fost înființată în anul 1934. Legea de înființare a fost semnată de președintele Franklin D. Roosevelt. Legea SUA prevede că FCC a fost creată „în scopul apărării naționale” și „în scopul promovării siguranței vieții și a proprietății prin folosirea comunicațiilor radio prin cablu”.

O baterie de 4.500 mAh pe S10 Lite

Confirmarea bateriei pe Samsung Galaxy S10 Lite a venit de mai bine de două săptămâni: este de 4.500 mAh. Este o baterie mare, lucru ce va încânta utilizatorii. Aceeași baterie se va regăsi și pe Samsung Galaxy A91. În timp ce Galaxy A91 va avea suport pentru încărcare rapidă de 45W, rămâne de văzut dacă această încărcare rapidă va fi prezentă și pe S10 Lite.

Samsung Galaxy S10 Lite va avea ca opțiuni de culoare negru, alb și albastru. Prezența lui Android 10 pe S10 Lite ne face să credem că va fi lansat anul viitor, după seria Galaxy S11. Acest lucru se datorează faptului că, în mod tradițional, Samsung lansează mai întâi noi dispozitive-pilot cu cea mai recentă versiune Android. Cu toate acestea, Samsung a mai renunțat la unele din obiceiurile sale în ultimul timp. Astfel încât cine știe, poate că vom vedea mai repede pe acest reprezentant al seriei Galaxy S10.