Acasă Stiri Samsung Knox, garanția și siguranța mai presus de orice

Samsung Knox, garanția și siguranța mai presus de orice

Platforma de securitate Samsung Knox este încorporată în smartphone-uri, tablete și wearables Samsung. Dacă aveți un telefon Samsung, probabil că ați primit deja platforma Knox. Samsung Knox ajunge pe dispozitivele companiei încă din stadiul de fabricație. Deci îl aveți în momentul în care despachetați dispozitivul din cutie.

Platforma Knox constă în suprapunerea mai multor mecanisme de apărare și de securitate care protejează împotriva intruziunilor, malware-ului și a altor amenințări dăunătoare. Samsung fabrică și configurează Knox în dispozitivele sale în unitățile proprii și pune platforma Knox atât în ​​hardware, cât și în software-ul dispozitivelor emblematice. Acest lucru face ca telefoanele, tabletele și alte aparate mobile Samsung să fie cele mai bine protejate de pe piață.

Garanții împotriva amenințărilor în orice moment cu Samsung Knox

Din momentul în care porniți telefonul, tableta sau un Smartwatch Samsung, Knox vă protejează informațiile personale și de afaceri. Chiar și atunci când dispozitivul este oprit, toate datele sunt criptate în mod prestabilit. Potrivit site-ului SamsungKnox.com, codul de criptare este stocat într-o zonă securizată numită TrustZone din procesorul dispozitivului.

Cu platforma Knox, peste 1.000 API-uri sunt disponibile pentru ca aplicațiile să utilizeze funcțiile de gestionare și control al dispozitivelor Samsung. API-urile (Application Programming Interface) sunt folosite de Samsung pentru a crea soluții de securitate pe care le oferă, de asemenea și dezvoltatorilor să-și îmbunătățească aplicațiile cu platforma Knox.

Tizen este sistemul de operare de casă a lui Samsung. Momentan rulează pe patru smartphone-uri, Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Z4, precum și pe alte numeroasele produse Samsung. Tizen OS este, de exemplu pe televizoare, electrocasnice și smartwatch-uri Samsung.

Platforma Knox, încorporată în majoritatea telefoanelor, tabletelor și dispozitivelor mobile Samsung, rulează pe sistemele de operare Android și Tizen. Samsung Knox 3.2.1 lansat în decembrie 2018 este pe Galaxy Note 9 și Galaxy S9 / S9+, Samsung Knox 3.1 pe Galaxy Note 8, Galaxy A5 (2017), Galaxy S8 și S8+ ca să amintim doar câteva smartphone-uri.

Samsung Knox furnizează o colecție de comenzi și utilități

Criptarea pe Samsung Knox păstrează datele confidențiale securizate; VPN (Virtual Private Network) permite transmiterea și primirea cu ușurință și în siguranță a datelor atunci când lucrează în afara postului; SSO (Single sign-on) permite accesul rapid al datelor cu autentificare consolidată pentru aplicații și date.

Samsung Knox este folosit de guverne, poliție, grupuri financiare și în domeniul medical. KB Financial Group, un holding financiar din Coreea de Sud a lucrat cu Samsung și Knox Configure pentru a crea un set de smartphone-uri Galaxy configurate care lansează instantaneu 13 dintre cele mai populare aplicații bancare. Samsung Knox este aprobat de organizațiile guvernamentale și de securitate din întreaga lume.

Calea ferată elvețiană are 30.000 de dispozitive asigurate cu Samsung Knox Configure. SBB este cea mai mare companie de transport din Elveția și cea mai punctuală cale ferată din Europa. Pentru configurarea și menținerea în siguranță a dispozitivelor angajaților, au ales Knox Configure.

Serviciul de poliție regională Waterloo din Canada, utilizează dispozitivele și soluțiile Knox pentru datele clasificate. Serviciul de poliție are peste 800 de membri care deservesc zona Waterloo, Canada. Utilizarea de către personal a dispozitivelor securizate cu Samsung Knox le oferă încredere în schimbul de date clasificate.

Stiri

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...