Samsung Galaxy S10 Lite, au apărut toate informațiile despre hardware

928
Sursa Foto: talkandroid.com

Despre Samsung Galaxy S10 Lite se știe că este gata, este certificat, vaccinat și parfumat și poate apărea în orice moment. Data lansării a fost, în unele informații, înaintată ca mijlocul lunii ianuarie dar poate ateriza oricând. Deși încă nu există imagini oficiale cu noul smartphone de top, acum avem toate datele tehnice relevante despre S10 Lite (SM-G770F).

Conform fișei de date disponibile, Samsung Galaxy S10 Lite va veni cu un ecran Super AMOLED de 6,7 inch cu 2400 x 1080 pixeli. Smartphone-ul Samsung Lite are un raport de aspect de 19,5: 9. Camera frontală va fi localizată într-o gaură aflată la mijloc sub marginea superioară a carcasei.

Procesorul Snapdragon 855 în loc de Exynos 9820 peste tot în Europa

Actualul Qualcomm Snapdragon 855 Octa-core (2,84 GHz) se află sub capotă, ceea ce ar trebui să ofere o performanță mai mult decât decentă. Spre deosebire de celelalte variante Galaxy S10 vândute în Europa, Samsung se pare că nu dorește să folosească un procesor Exynos pentru noul model. Procesoarele Qualcomm Snapdragon sunt folosite de Samsung pentru piața din SUA, China și alte câteva piețe. Acum cu Samsung Galaxy S10 Lite cipul Snapdragon 855 va ajunge și pe piața europeană.

În plus, există o remarcabilă memorie RAM de 8GB, pe care Samsung o combină cu 128GB de memorie internă. Cu Galaxy S10 Lite (SM-G770), utilizatorul poate folosi o cartelă microSD pentru a extinde memoria internă până la un terabyte.

tOIS” (înclinare – tilt OIS) permite obiectivului să își schimbe poziția cu câteva grade în plus. În acest fel se compensează mai eficient mișcările și tremurul mâinii pentru a oferi videoclipuri mai clare și fotografii fără estompare.

Mai multe camere decât în ​​Galaxy S10e

Samsung pune pe Galaxy S10 Lite mai multe camere decât în modelul de bază Galaxy S10e, care a fost lansat în primăvară. Camera principală are 48 de megapixeli cu diafragmă f / 2.0 și stabilizator optic de imagine. Cu toate acestea, nu este chiar orice tehnologie de stabilizare a imaginii, ci o așa-numită OIS înclinabilă, pe care Samsung o prescurtează ca tOIS. În plus, există o cameră cu unghi ultra-larg de 12 MP și f / 2,2 și o cameră macro de 5 MP și diafragma f / 2,4. Camera frontală este de 32 MP cu o deschidere f / 2,2.

Galaxy S10 Lite include, de asemenea, o baterie de 4.500 mAh. Aceasta poate fi încărcată extrem de rapid cu Super Fast Charging 2.0 cu până la 45W prin intermediul portului USB Type-C. S10 Lite vine în negru, alb și albastru și va fi relativ subțire, are 8,1 milimetri. Android 10 rulează ca sistem de operare cu noua interfață Samsung One UI 2.0.

Galaxy S10 Lite se pare că va fi lansat în același timp și pe aceleași piețe cu Samsung Galaxy Note 10 Lite. În Europa, S10 Lite va avea un preț oficial de vânzare cu amănuntul de 679,99 euro. Sigur că acest preț poate varia în funcție de țară, operator de telefonie și ofertele de abonament.