Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite par a fi două telefoane aproape identice

772
Sursa Foto: AndroidHeadlines.com

Compania Samsung pare a fi dispusă să standardizeze designul noilor smartphone-uri Galaxy A (2020) și viitoarea gamă de top S11+. Cel puțin așa rezultă din ultimele imagini apărute cu Samsung Galaxy A91 care, conform zvonurilor încă neconfirmate, ar putea fi comercializat pe unele piețe ca Galaxy S10 Lite. Dar o asemănare destul de mare este și între Samsung Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite, în materie de design.

În general au apărut fotografii cu partea din față a celor două smartphone-uri Lite, conform AndroidHeadlines. Dar chiar și așa este destul de clar că ecranul cu gaura frontală poziționată în mijlocul părții superioare, în stilul seriei Note 10. Va fi un element comun la cele două Lite iar dacă suntem un pic mai perseverenți, chiar și la Samsung Galaxy A71. De fapt, locația camerei frontale sugerează că vor semăna mai mult cu Galaxy S11 decât cu Galaxy S10.

Galaxy S10 Lite un smartphone mai puternic decât Galaxy Note 10 Lite

Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite sunt versiuni noi și se așteaptă să fie modele mai ieftine ale seriilor Galaxy S10 și Note 10. Ambele smartphone-uri Lite par să împărtășească același design frontal, inclusiv locația decupajului camerei frontale și câte camere sunt incluse. Dacă ne uităm mai atent la fotografiile cu cele două, atunci lunetele pentru Note 10 Lite arată puțin mai subțiri decât cele de pe S10 Lite.

Android 10 introduce un nou sistem de gesturi. Glisarea pe părțile laterale ale afișajului este pentru a reveni la ecranul anterior. Glisarea în sus este pentru a merge la ecranul de start. Glisarea în sus și menținerea apăsat accesează prezentarea generală. Glisând în diagonală de în sus jos se activează Google Assistant.

Galaxy S10 Lite va veni cu un decupaj pentru camera selfie la fel ca modelele anterioare Galaxy S10. Cu toate acestea, decupajul este poziționat central comparativ cu modelele S10 existente. La fel ca Galaxy S10 și S10e, Galaxy S10 Lite are o singură cameră în față. Pe lângă acest lucru, zvonurile anterioare au indicat că Galaxy S10 Lite este mai puternic decât Galaxy S10e. Acest lucru se datorează combinației de 8 GB RAM, Snapdragon 855 și Android 10.

La fel ca despre Galaxy S10 Lite, în fotografiile cu Note 10 Lite se vede doar partea din față a dispozitivului. Se pare că va fi greu de făcut diferența dintre cele două Lite. Din perspectiva exclusivă a lui Note 10, modificările la Galaxy Note 10 Lite sunt mai puțin evidente în comparație cu Galaxy S10 Lite. Atât Galaxy Note 10, cât și Note 10+ au, de asemenea, un decupaj al camerei în aceeași locație ca Note 10 Lite.

Ecrane plate pe Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite

Dacă ar trebui să credem zvonurile anterioare, atunci o diferență clară între cele două noi telefoane Lite este în departamentul foto spate. Camera frontală pe ambele modele va avea 32 MP. Despre camerele foto spate pe Galaxy Note 10 Lite nu se știe aproape nimic. Un modul pătrat cu trei camere foto va fi acolo și, cam atât!

Galaxy S10 Lite, conform lui Ishan Aggarwal va avea triple-camera la spate, cu o cameră principală de 48 MP, una Ultra-Wide de 12 MP și una de adâncime de 5 MP. Nu sunt confirmate de Samsung dar măcar am auzit despre ele.

Elementele care diferențiază cele două modele vor la camerele spate dar mai ales în componentele interne. Zvonurile indică faptul că Galaxy S10 Lite va fi echipat cu un procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM și o baterie de 4.500 mAh. În schimb Galaxy Note 10 Lite va avea un procesor Samsung Exynos 9810 cu 6 GB RAM și un S Pen.

Cele două afișaje aflate pe modelele Lite sunt cu ecrane plate. Pe aceste ecrane apare și o dată: 22 Martie. În ciuda informațiilor de până acum, că vor fi lansate ba în decembrie ba la mijlocul lunii ianuarie, este posibil ca acestă dată să ne spună ceva. Ar putea fi data de lansare pe piață a celor două!

La fel de neclar momentan, ca data lansării celor două Lite este și cât va costa fiecare. Pot fi lansate ambele în același timp dar și separat, nu știm exact. Sunt zvonuri că nu vor depăși 750 de euro. Dar, sunt zvonuri!