Galaxy S10 Lite mai aproape, apar pagini de asistență pe site-ul Samsung

684
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Încet, dar sigur, lansarea lui Galaxy S10 Lite este din ce în ce mai aproape. Samsung în sine se pregătește acum pentru lansare, punând online prima pagină de asistență pentru acest dispozitiv. Oricum totul a mers destul de repede. Doar cu mai puțin de două luni în urmă, am auzit Samsung lucrează la un telefon cu numărul de model SM-G770F.

De atunci au apărut mereu noi informații și am aflat până acum și cele mai importante specificații. A devenit clar că dispozitivul se numește Samsung Galaxy S10 Lite și credem că va fi lansat și în România. Acum cea mai mică stea din constelația S10, Galaxy S10 Lite poate fi găsit pe propriul site web al Samsung, ca semn că lansarea nu este departe.

Samsung Franța are pagină de asistență pentru S10 Lite

Pentru a fi mai precis, site-ul francez al companiei Samsung are acum prima pagină de asistență pentru S10 Lite sau SM-G770F. Așa cum se întâmplă adesea, nu sunt acum multe lucruri de văzut acolo. Prin urmare, cel mai relevant este faptul că pagina există. Acest lucru denotă că gigantul tech este pregătit pentru lansarea dispozitivului, care poate veni în orice moment.

Este posibil, așadar, ca S10 Lite să își facă apariția în luna decembrie în concordanță cu unele zvonuri recente care dau lansarea alături de Galaxy Note 10 Lite și Galaxy A51. Nu știm cât este de logică lansarea lui S10 Lite cu relativ puțin timp înainte de lansarea seriei Samsung Galaxy S11. Dar poate Samsung are alte planuri și, și-a făcut alte calcule.

Geekbench este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale. Aproape toate marile companii producătoare de telefoane testează procesoarele aici.

În ciuda numelui Galaxy S10 Lite, pare destul de clar că dispozitivul nu este deloc un Lite. Are un procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm, 8 GB RAM și o baterie cu o capacitate de 4.500 mAh. Cu aceste specificații aceasta nu este în niciun fel inferior actualului Galaxy S10.

Conform listei listării pe site-ul de referință Geekbench, Samsung SM-G770F a realizat un scor de 742 puncte în single-core. Scorul său în multi-core a atins 2604 de puncte, conform GalaxyClub. Astfel este un dispozitiv destul de puternic iar dacă mai adăugăm și bateria mai mare (S10 are o bateriei de 3.400 mAh), poate fi peste Galaxy S10.