Galaxy S10 Lite cu un preț mai mic, va avea un afișaj plat Infinity-O

4012

UPDATE: Samsung Galaxy S10 Lite este deja disponibil și în România. Presupusele informații și specificații din acest articol în mare s-au adeverit, chiar dacă știrea de mai jos a fost publicată de noi cu aproape trei luni în urmă.


Samsung a lansat versiuni Lite ale modelelor sale emblematice de câteva ori pe parcursul anilor trecuți. Printre acestea Galaxy S8 Lite s-a bucurat de succes mai ales în China. Galaxy S10 Lite este așteptat să fie primul care oferă un nivel de performanță high-end la un preț mai mic. Acest lucru a fost confirmat de PhoneArena în baza unor informații publicate în exclusivitate. Tot din această sursă avem și câteva detalii suplimentare despre Galaxy S10 Lite.

La fel ca modele Galaxy S10 și S10+, versiunea cu preț mai mic va fi livrată cu Snapdragon 8150 de la Qualcomm în interior. Acest procesor va fi cuplat cu memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB, în funcție de preferința cumpărătorului. Ca standard, ambele configurații vor fi livrate cu 64 GB de stocare internă. Cu toate acestea, consumatorii care sunt dispuși să cheltuiască ceva bani în plus ar trebui, de asemenea, să poată achiziționa un model de 6 RAM / 128 GB.

Samsung Galaxy S10 Lite la un preț de aproximativ 600 – 650 de euro

Mergând pe partea exterioară a smartphone-ului, Galaxy S10 Lite este așteptat să dispună de un ecran plat Infinity-O. Noul afișaj plat Samsung Infinity-O, promite o experiență nouă, mai imersivă pentru utilizatori. Va avea o dimensiune mai mare a ecranului fără a fi nevoie de creșterea dimensiunilor telefonului. Acesta va fi combinat cu un cadru metalic și o configurație cu două camere pe spate care ar fi plasată orizontal. Anterior, acest dispozitiv era așteptat să fie lansat doar cu o singură cameră la spate.

Noul ecran Samsung Infinit-O plat, va fi însoțit și de un senzor de amprentă montat pe lateral. Galaxy S10 Lite va fi o opțiune spre care se vor orienta mulți utilizatori, pentru a plăti mai puțin pe aceste specificații premium. Conform informațiilor, dispozitivul ar costa undeva în intervalul de preț de 600 – 650 .

Euro este moneda oficială a 19 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. A fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995 și a intrat pe piețele internaționale la 1 ianuarie 1999. Euro este gestionat și administrat de Banca Centrală Europeană de la Frankfurt. Simbolul € a fost conceput de belgianul Alain Billiet.

Samsung se confruntă cu o concurență acerbă din partea rivalilor săi chinezi, în special pe piața asiatică. Este plauzibil ca Samsung să lanseze un Galaxy S10 Lite pentru a aborda acel segment cu buget mai redus și specificații superioare.

Samsung se așteaptă să-și anunțe bugetarul Galaxy S10 Lite la sfârșitul lunii februarie la MWC 2019, la Barcelona, Spania, alături de Galaxy S10 și S10+. Vânzările dispozitivului vor începe, probabil, în martie, alături de restul gamei.