Galaxy S10+ include mai multe camere decât Galaxy S10

1138
Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ au apărut din nou online. De data aceasta, totul se concentrează pe partea din spate a acestor două smartphone-uri și putem vedea atât imagini cu ele dar mai ales zona camerelor foto. Varianta obișnuită Galaxy S10 va avea două camere pe spate, jumătate din cât are ediția „premium” și una mai puțin decât Galaxy S10+. Știm deja că Samsung va lansa de fapt trei smartphone-uri Galaxy S10, toate vor avea un număr diferit de camere. Camerele de pe Galaxy S10 și Galaxy S10+ sunt aliniate orizontal și au un bliț LED și un senzor de frecvență cardiacă lângă ele. Potrivit AndroidHeadline, ambele telefoane vor fi fabricate din metal și sticlă lucru confirmat de imaginile scurse. Ambele dispozitive vor avea și un buton dedicat lui Bixby în stânga, care va fi plasat sub tastatura de volum. Un buton de pornire / blocare va fi inclus în partea dreaptă. Partea din spate la Galaxy S10 și Galaxy S10+ va fi curbată, iar sigla Samsung va fi sub departamentul foto. Scanerul de amprente digitale nu este inclus pe spatele niciunuia dintre aceste două smartphone-uri. Samsung va utiliza scanere de amprente digitale in-display pe ambele dispozitive.
Galaxy S10 și S10+ vor veni cu Android Pie și noul Samsung One UI
Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+, conform zvonurilor, vor fi lansate în februarie în timpul Mobile World Congress Barcelona. Cele două telefoane nu vor avea capacitate 5G, aceasta va fi rezervată pentru modelul „premium”. S10 și S10+ vor fi destul de asemănătoare în multe feluri, având în vedere că designul lor va fi identic. Face excepție numărul de camere din față, deoarece Galaxy S10 va include o cameră frontal, în timp ce Galaxy S10+ va fi cu două. Ambele dispozitive vor avea doar o gaură în ecran, la S10+ va fi ovală pentru a primi două camere. Atât S10, cât și S10+ vor veni Android Pie și noul UI de la Samsung, pe lângă sistemul de operare Google.

Google este o corporație americană care administrează motorul de căutare cu același nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Stanford, Sergey Brin și Larry Page, cu o investiție de 100.000 $. Numele „Google” este un joc de cuvinte de la googol, care desemnează numărul 1 urmat de 100 de zerouri.

Multe zvonuri au menționat că varianta „premium” cu 5G, va costa considerabil mai mult decât Galaxy S10 și S10+. Aceasta ar fi făcută din metal și ceramică, nu din metal și sticlă. Această variantă va avea suport pentru conectivitate 5G și va include 12GB de RAM. Va fi, de asemenea, cea mai mare, zvonurile pretinzând că va fi livrată cu un ecran de 6,7 inch. Sunt informații că S10 cu 5G va avea șase camere, patru spate și două față. Spre deosebire de Galaxy S10 și S10+, modelul Galaxy S10 cu 5G nu este așteptat să apară în februarie. Mai multe informații susțin că ar putea ajunge mai târziu, în martie sau în aprilie.
Toate modelele Galaxy S10 vor avea procesoare Exynos 9820 sau Snapdragon 855
Toate cele trei smartphone-uri – Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor avea specificații similare. S10 cu 5G este mai diferit, datorită memoriei RAM mai mare, suportului 5G, mai multor camere și unui afișaj mai mare. Informațiile sunt că toate unitățile Galaxy S10 vor fi livrate cu panouri QHD+ Super AMOLED și toate acestea vor include Android 9 Pie și One UI. Toate telefoanele S10 vor avea două variante de procesor. O variantă va fi alimentată de procesorul Exynos 9820, în timp ce cealaltă va fi livrată cu Snapdragon 855. Modelele cu Exynos vor fi pentru Europa și India, în timp telefoanele cu Snapdragon vor merge în SUA și China. Toate modelele vor include încărcare fără fir și este foarte posibil ca toate să fie livrate cu scanere de amprente in-display.