Galaxy S10 primește Night Mode și Live Video Focus pe camera frontală

936
Sursa Foto: Galaxyclub.nl

În următoarea actualizare, Samsung va lansa un număr mare de funcții noi pentru Galaxy S10. De exemplu Live Video Focus aflat pe Galaxy Note 10 merge pe S10. Mai mult, funcția Link to Windows și DeX pentru PC vor face și ele acest pas. De asemenea, camera frontală de pe Galaxy S10 primește Night Mode.

Într-o serie de țări – deocamdată România nu se află printre ele – în prezent este lansată o actualizare uriașă pentru Samsung Galaxy S10, S10+ și Galaxy S10e. Versiunea de firmware G973FXXU3ASIG ocupă un spațiu destul de mare, peste 1.200 MB la S10. Acesta conține nu numai patch-ul de securitate așteptat pentru lunii septembrie, ci o serie de alte funcții noi. Marea lor majoritate vin de la ultima serie de telefoane emblematice – Samsung Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy S10 primește funcții aflate pe Galaxy Note 10

Printre altele, vedem că Galaxy S10 are modul Live Focus Video după instalare, despre care au circulat recent zvonuri. Cu această funcție poți să filmezi videoclipuri cu un prim plan și un fundal clar, logic. Cool Hitch-Filter este de asemenea disponibil.

De asemenea, provine tot de la seria Galaxy Note 10, Night Mode pentru camera frontală. Astfel, puteți acum să faceți și selfie-uri bine expuse, cu modul de noapte. Mod care anterior a fost disponibil doar pentru camera principală din spate. În plus, acum veți găsi și AR-Doodle în aplicația pentru camere, dar numai pentru selfie-uri (în modul Video prin camera frontală).

AR-Doodle, după cum sugerează și numele, este o funcție care vă permite să scrieți pe fotografii și să vedeți creațiile voastre. Pentru a utiliza AR Doodle se mai întâi o fotografie sau un videoclip, apoi se adaugă cu S Pen-ul diferite efecte la scenă.

Vedem, de asemenea, Link to Windows la Galaxy S10 funcția care poate cupla telefonul direct la Windows. În plus, acum puteți utiliza și modul DeX pentru PC în Windows, conform colegilor noștri de la Galaxy Club. Toate aceste gadget-uri erau de fapt așteptate doar în actualizarea Android 10 a companiei Samsung pentru Galaxy S10. Au venit mai repede!

După cum am menționat, actualizarea nu este încă disponibilă în România și nici peste tot în Europa. Ne așteptăm ca în următoarele zile să ajungă peste tot. La urma urmei, acesta nu este altceva decât actualizarea lunară puțin mai mult decât una „normală” – deși cu câteva gadget-uri noi. Din informațiile pe care le avem, toate aceste funcțiile vin și la Samsung Galaxy S10e, deși nu am putut verifica acest lucru.