Galaxy S10 posibil fără capaciatatea 5G, așteptată pentru 2019

1314

Samsung Galaxy S9 a fost cel mai galonat smartphone anunțat la Mobile World Congress 2018. Urmașul său, smartphone-ul aniversar Samsung Galaxy S10, ar trebui să fie un telefon cu adevărat extraordinar, un telefon care va ridica ștacheta și va stabili tendința pentru viitoarele smartphone-uri emblematice ce vor fi produse de compania high-tech sud-coreeană.

Ne așteptăm la lucruri mult mai bune și mai neobișnuite, cu adevărat revoluționare în materie de tehnologie, față de recentul Galaxy Note 9, chiar dacă sperăm că ultimul model din gama Note nu ne va dezamăgi.

Toate zvonurile de până acum dau ca dată de lansare a lui Galaxy S10 în prima sau a doua lună a anului 2019, anul în care noua rețea 5G începe să apară pe smartphone-uri. Bineînțeles că Samsung nu a confirmat nimic până acum referitor la o eventuală dată de prezentare.

Noua conectivitate 5G ar trebui să însemne viteze foarte rapide prin Wi-Fi dar și printr-o conexiune la rețea. Este de așteptat ca rețelele de telefonie mobilă 5G să înceapă să fie disponibile începând cu anul viitor. Deoarece urmașul lui Galaxy Note 8, phabletul Note 9 nu are conectivitate 5G, ne așteptam ca Galaxy S10 să vină cu așa ceva.

În timp ce Samsung Galaxy S10 ar trebui să aibă un nou ecran uimitor, camere foto triple și mai multe alte surprize în materie de inovații, este posibil să nu aibă conectivitate 5G. Zvonurile despre modelul Galaxy S10 de până acum au fost că acesta va fi un smartphone al viitorului. Acum, o nouă scurgere de informații a venit cu o altă ipoteză: 5G ar putea să nu fie posibil pe Galaxy S10.

5G (G vine de la Generation) este generația a cincea de viteză în telefonia mobilă. Vitezele de download cresc, latența comenzilor prin semnalul wireless va scădea, filmele și materialele video se vor încărca mult mai repede, site-urile vor răspunde mult mai rapid la comenzi.

Potrivit unui specialist în materie de telefoane Samsung, ne referim la @IceUniverse, Samsung se străduiește să pună la punct tehnologia 5G pentru a funcționa cât mai bine într-un telefon dar, este posibil să nu o poată utiliza în Galaxy S10. Motivul este că acest hardware de super-viteză 5G, provoacă supraîncălzirea și instabilitatea unui smartphone.

Sigur că în acest moment este prea devreme să afirmăm cu certitudine că acest lucru va fi așa atunci când va fi lansat Samsung Galaxy S10. Mai avem până atunci jumătate de an, mai ales că Samsung a investit mai mult de 22 de miliarde de dolari în această tehnologie dar și în altele conexe.

Cunoscută sub numele de 5G , următoarea generație de telefonie mobilă de mare viteză va fi în curând disponibilă în SUA, în 2019 – 2020, în timp ce China este lider în domeniu construind deja peste 350.000 de noi turnuri de conectivitate 5G.

Samsung ar putea veni multe cu alte bunătăți pentru următoarele telefoane emblematice Galaxy S10 si S10+. Altele în plus față de progresele previzibile pe care ne așteptăm la Android 9.0 Pie din cutie, la următorul procesor Snapdragon de la Qualcomm și caracteristicile îmbunătățite ale camerelor. Acestea nu au fost pe Note 9, sperăm că Samsung le-a ținut pentru Galaxy S10.

SURSĂMirror