Acasă Stiri Galaxy S10 posibil fără capaciatatea 5G, așteptată pentru 2019

Galaxy S10 posibil fără capaciatatea 5G, așteptată pentru 2019

Samsung Galaxy S9 a fost cel mai galonat smartphone anunțat la Mobile World Congress 2018. Urmașul său, smartphone-ul aniversar Samsung Galaxy S10, ar trebui să fie un telefon cu adevărat extraordinar, un telefon care va ridica ștacheta și va stabili tendința pentru viitoarele smartphone-uri emblematice ce vor fi produse de compania high-tech sud-coreeană.

Ne așteptăm la lucruri mult mai bune și mai neobișnuite, cu adevărat revoluționare în materie de tehnologie, față de recentul Galaxy Note 9, chiar dacă sperăm că ultimul model din gama Note nu ne va dezamăgi.

Toate zvonurile de până acum dau ca dată de lansare a lui Galaxy S10 în prima sau a doua lună a anului 2019, anul în care noua rețea 5G începe să apară pe smartphone-uri. Bineînțeles că Samsung nu a confirmat nimic până acum referitor la o eventuală dată de prezentare.

Noua conectivitate 5G ar trebui să însemne viteze foarte rapide prin Wi-Fi dar și printr-o conexiune la rețea. Este de așteptat ca rețelele de telefonie mobilă 5G să înceapă să fie disponibile începând cu anul viitor. Deoarece urmașul lui Galaxy Note 8, phabletul Note 9 nu are conectivitate 5G, ne așteptam ca Galaxy S10 să vină cu așa ceva.

În timp ce Samsung Galaxy S10 ar trebui să aibă un nou ecran uimitor, camere foto triple și mai multe alte surprize în materie de inovații, este posibil să nu aibă conectivitate 5G. Zvonurile despre modelul Galaxy S10 de până acum au fost că acesta va fi un smartphone al viitorului. Acum, o nouă scurgere de informații a venit cu o altă ipoteză: 5G ar putea să nu fie posibil pe Galaxy S10.

5G (G vine de la Generation) este generația a cincea de viteză în telefonia mobilă. Vitezele de download cresc, latența comenzilor prin semnalul wireless va scădea, filmele și materialele video se vor încărca mult mai repede, site-urile vor răspunde mult mai rapid la comenzi.

Potrivit unui specialist în materie de telefoane Samsung, ne referim la @IceUniverse, Samsung se străduiește să pună la punct tehnologia 5G pentru a funcționa cât mai bine într-un telefon dar, este posibil să nu o poată utiliza în Galaxy S10. Motivul este că acest hardware de super-viteză 5G, provoacă supraîncălzirea și instabilitatea unui smartphone.

Sigur că în acest moment este prea devreme să afirmăm cu certitudine că acest lucru va fi așa atunci când va fi lansat Samsung Galaxy S10. Mai avem până atunci jumătate de an, mai ales că Samsung a investit mai mult de 22 de miliarde de dolari în această tehnologie dar și în altele conexe.

Cunoscută sub numele de 5G , următoarea generație de telefonie mobilă de mare viteză va fi în curând disponibilă în SUA, în 2019 – 2020, în timp ce China este lider în domeniu construind deja peste 350.000 de noi turnuri de conectivitate 5G.

Samsung ar putea veni multe cu alte bunătăți pentru următoarele telefoane emblematice Galaxy S10 si S10+. Altele în plus față de progresele previzibile pe care ne așteptăm la Android 9.0 Pie din cutie, la următorul procesor Snapdragon de la Qualcomm și caracteristicile îmbunătățite ale camerelor. Acestea nu au fost pe Note 9, sperăm că Samsung le-a ținut pentru Galaxy S10.

SourceMirror

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....