Galaxy S10 prețuri înfricoșătoare, dar probabil justificate în Europa

920

Chiar dacă ne apropiem tot mai mult de momentul lansării seriei Galaxy S10, zvonurile despre aceste telefoane nu contenesc. Acum potrivit PhoneArena, care citează site-ul MySmartPrice au apărut prețurile oficiale pentru Europa la seria Galaxy S10.

Prețurile pentru Europa la seria Galaxy S10 pot părea înfricoșătoare, dar probabil sunt pe deplin justificate. Site-ul MySmartPrice susține că a intrat în posesia prețurilor pentru piața europeană pentru Galaxy S10, S10+ și S10E. În Europa sunt mai multe țări care utilizează aceeași monedă iar prețurile pot diferi puțin între aceste țări. Mai trebuie să spune că prețurile ce apar pe site-ul indian nu sunt 100% identice cu cele apărute pe un site din Italia nu de mult timp.

Dacă nu sunteți foarte entuziasmat de modelul „entry-level” Galaxy S10 al companiei, probabil că nu știți prea multe despre el. Fie că se va numi Galaxy S10E sau Galaxy S10 Lite, acest smartphone va împacheta același procesor de ultimă oră ca și frații săi mai mari și mai plini de farmec. Și anume, Exynos 9820 pe piețele „internaționale”, deci și în Europa și Snapdragon 855 în SUA și China.

Un preț rezonabil pentru specificațiile sale la Galaxy S10E

Acest lucru face din Galaxy S10E o propunere foarte interesantă, la un preț de 749 de euro în Uniunea Europeană. Va avea o memorie RAM de 6 GB și spațiu intern de stocare de 128 GB. Anterior, costul pentru acestui smartphone cu un ecran de 5,8 inch a fost dat la 779 euro, în exact aceeași configurație. Opțiunile de culoare sunt acum date ca fiind alb, verde, Prism Black și Yellow Canary la lansare. O nuanță de albastru ar putea veni puțin mai târziu pe anumite piețe.

Uniunea Europeană este o uniune politică și economică a 28 de state membre situate în principal în Europa. UE are un teritoriu și în America de Sud. Guiana Franceză este cea mai mare regiune ultra-periferică din UE. În 2012, UE a primit Premiul Nobel pentru Pace pentru că „a contribuit la promovarea păcii și reconcilierii, a democrației și a drepturilor omului în Europa”.

Pentru Galaxy S10 „obișnuit” vor fi două variante. O variantă cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare va avea un afișaj Infinity-O de 6,1 inch cu o gaură pentru o singură cameră selfie. Trei camere se vor afla la spate, o baterie de 3.300 mAh și un preț de pornire de 899 euro. Cealaltă variantă, cu o configurație de nivel superior de 8 GB de RAM și 512 GB stocare va fi la un preț de 1.149 €. Sună rău, dar este ceva mai bine decât ceea ce a apărut anterior.

O mică avere vom plăti pentru cel mai bun Samsung Galaxy S10+. Varianta cea mai bună din serie, Galaxy S10+ va veni la un preț oficial în UE de 1.499 €. Parcă nu ne mai speriem de prețul lui Galaxy Note 9. Galaxy S10+ este un telefon spectaculos puternic și captivant, pe care îl așteptăm cu memorie RAM de 12 GB și spațiu de stocare de 1 TB. Va avea un spate dintr-o ceramică specială, în nuanțe de alb-negru. Galaxy S10+ are un ecran de 6,4 inch, dual-camera frontal și o baterie de 4.000 mAh.