Galaxy S10, au apărut prețurile și opțiunile de stocare

1205

Vrem nu vrem știrile despre gama Galaxy S10 vin în flux continuu. Încă mai sunt zvonuri care sunt total fanteziste și nu le luăm în seamă. Aceste ultime informații sunt despre opțiunile de stocare ce vor fi pe Galaxy S10 și despre prețuri. Tot de aici aflăm și data de prezentare și lansare pe piață.

O sursă de la un producător de accesorii dezvăluie „lansarea Galaxy S10, data lansării, capacitatea de stocare, dimensiunile și variantele ecranului„. Informația preluată de pe PhonAndroid vine de la site-ul Gizmodo. Pentru început, sursa confirmă existența a trei variante: un Galaxy S10 Lite, un Samsung Galaxy S10 standard și un Galaxy S10+. Nu este deloc surprinzător, ele sunt dotate cu un ecran Infinity-O, cu un orificiu în ecranul de afișare. Samsung Galaxy S10 ar putea, de asemenea, prin intermediul tehnologiei Powershare, să încarce alte dispozitive fără fir. După cum era de așteptat, toate modelele S10 vin fără scanerul pentru iris.

Prezentarea Galaxy S10 în februarie 2019, chiar înaintea MWC Barcelona

Potrivit sursei, Samsung nu va aștepta să înceapă MWC Barcelona ca să ridice voalul de pe smartphone-urile sale. Galaxy S10 ar fi prezentat la un eveniment Samsung Unpacked cu câteva zile înainte, pe 20 februarie. Ca o reamintire, MWC 2019 își deschide porțile pe 25 februarie. Și în acest an, gigantul tech a prezentat pe Galaxy S9 cu o zi înainte de deschiderea MWC 2018. Galaxy S10 va fi disponibil pentru pre-comandă de la această dată și va fi disponibil la vânzare de vineri, 8 martie.

Modelul ultra premium Galaxy S10 compatibil cu 5G, care va avea un total de șase camere foto, nu va fi lansat cu primele trei variante. Va trebui să așteptăm până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului.

MWC 2019 – Mobile World Congress este cel mai mare eveniment de telefonie mobilă din lume. Până în 2006, evenimentul a avut loc la Cannes și a fost cunoscut sub numele de 3GSM World. În 2011, a fost anunțat că Barcelona a fost aleasă ca gazdă a MWC. Va continua să organizeze acest eveniment până în 2023.

În ceea ce privește prețul, modelul Galaxy S10 Lite, cu o capacitate de stocare internă de 128GB, va fi comercializat la un preț de 669 de lire sterline sau aproximativ 750 de euro. Modelul standard Galaxy S10, cu o capacitate de stocare de 128GB, va fi vândut cu799 £ sau aproape 900 de euro. Varianta lui Galaxy S10 cu 512GB urcă la 999 de lire sterline sau 1.110 €.

Până acum Samsung nu a confirmat nimic oficial despre Galaxy S10

Normal, Galaxy S10+ este anunțat ca un smartphone foarte scump. Modelul cu capacitate de stocare de 128GB ar fi la prețul de 899 £, sau aproximativ 1.000 €. Varianta cu 512GB ar fi vândută cu 1.099 £ sau aproximativ 1.225 €. În cele din urmă, Samsung are planificat să comercializeze un Galaxy S10+ cu un total de stocare de 1TB. Am putea găsi pe acest model și 12GB de memorie RAM. Ne ia cu fiori! Acest model ar fi oferit la un preț de 1.099 lire sterline sau aproximativ 1.550 €.

Deși pare să știm multe despre Galaxy S10, trebuie să țineți minte că lansarea este la mai mult de două luni distanță. Și asta este o lungă perioadă de timp. Samsung nu a confirmat nimic până acum. Detaliile se mai pot schimba și nimic nu este în mod incontestabil stabilit. Până la confirmarea oficială vom lua toate informațiile cu unele rezerve. Vă reamintim că acestea sunt zvonuri de ultimă oră. Nu suntem siguri că acestea vor fi variantele finale de stocare și prețuri. Oricum vor fi undeva prin apropierea acestor valori.