Seria Galaxy S10 pe primul loc în rating-ul Russian Quality System

723

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ au fost alese drept cele mai bune smartphone-uri în Rusia. Sondajul a fost făcut de organizația autonomă non-profit Russian Quality System (Roskachestvo) și de Asociația Internațională de Cercetare a Consumatorilor ICRT (International Consumer Research & Testing). Recentele smartphone-uri Samsung au ocupat prima, a doua și a treia poziție în clasament, potrivit NewsSamsung. Anul trecut pe primul loc a fost Samsung Galaxy Note 9 – acum este pe locul patru.

Smartphone-urile S10 și S10+ sunt foarte durabile, în testele de duritate s-au ales cu doar câteva zgârieturi mici. În plus, telefoanele din seria S10 au primit scoruri foarte mari pentru calitatea comunicării și a vitezei procesorului. Calitatea camerei foto este, de asemenea, mult îmbunătățită. De exemplu, pentru rezoluția camerei orientate spre față, aceste smartphone-uri au primit cele mai multe puncte „, notează studiul.

Șapte din zece telefoane din acest top sunt Samsung, Galaxy S10 sunt primele

Smartphone-urile produse de gigantul tech sud-coreean Samsung ocupă 7 dintre primele 10 poziții în clasament. Primele 10 includ, de asemenea, pe Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy S8, care sunt situate în locurile 7, 8 și, respectiv, 9. Apple iPhone XS Max, Apple iPhone XS și Huawei Mate 20 Pro completează locurile pentru top zece.

Evaluarea opțiunilor consumatorilor de smartphone-uri, pe baza cărora analiștii de la Roskoschestvo calculează rating-ul gadget-urilor, s-a desfășurat în centrul european de testare Müller-BBM. Müller-BBM din Germania, este cel mai mare centru de testare din Europa. Cercetătorii au testat dispozitivele la mai mult de 250 de indicatori de calitate și siguranță. Au fost testate, printre altele, durabilitatea, fiabilitatea memoriei, funcționalitatea, calitatea fotografiilor, radiația electromagnetică (SAR), performanța bateriilor și calitatea sunetului.

Müller-BBM a fost fondată în 1962 și are sediul în Planegg lângă München. Compania are mai mult de 400 de angajați în treisprezece locații din Germania, Austria și Elveția. Testările companiei Müller-BBM acoperă următoarele domenii: construcții, mediu și tehnologie.

În total, specialiștii organizației au testat 440 de modele de smartphone-uri. Rezultatele studiului unui nou lot de dispozitive, care vor include un Samsung Galaxy Fold, vor fi publicate în mai 2019. O descriere detaliată a metodologiei și o listă completă a parametrilor sunt disponibile pe site-ul web al sistemului rus de calitate Roskachestvo.

Linia de emblematică a smartphone-urilor Galaxy S10 a primit cele mai bune ecrane Dynamic AMOLED. Include, de asemenea un display Infinity-O unic, camere puternice ce dispun de caracteristici inteligente, un cititor cu amprentă ultrasonic integrat în ecran și reîncărcare fără fir Power Share.