Posibil să nu avem un Galaxy S10+, ar putea avea un alt nume

760

În ultimii doi ani, cele mai mari modele din Samsung Galaxy S au inclus particula „+” în numele lor. Pentru prima dată este posibil ca seria Galaxy S10 să nu aibă un membru cu numele Galaxy S10+. Adică va avea un astfel de smartphone dar se va numi altfel, conform PhonAndroid.

Samsung și-ar putea schimba strategia și să adopte numele de Galaxy 10 Pro. Conform informațiilor acest nume ar suna mult mai premium. Acest smartphone Samsung Galaxy S10 Pro va veni cu spatele din ceramică, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de spațiu de stocare.

Potrivit acestei informații de la PhonAndroid, numele comercial al următorului smartphone din seria S cu un ecran de 6,4 inch nu ar fi Galaxy S10+, ci Galaxy S10 Pro. Astfel strategia gigantului sud-coreean se poate schimba cu ocazia seriei aniversare Galaxy S. Este mai aproape de ceea ce fac, de exemplu, Xiaomi sau Huawei, care folosesc deja sufixul „Pro”. Nu prea stă în caracterul lui Samsung să copieze pe cineva, cu atât mai mult companiile chineze. Dar, aceasta este informația iar până la confirmarea finală din partea companiei Samsung o luăm de bună!

Samsung Galaxy S10 Pro cu spate din ceramică poate ajunge la 1.600 €

În general sufixul „Pro” se adaugă pentru a desemna un produs, un smartphone mai puternic, mai performant. În timp ce, particula „+” poate să amintească de o simplă creștere a dimensiunii ecranului. Samsung totuși poate să fie inspirat, cu adăugarea acestui „Pro”, de diferiții competitori din piață.

Din punct de vedere al marketingului, cei mai mulți consumatori asociază de obicei pictograma „Pro” cu un produs semnificativ mai bun. În loc să comercializeze Galaxy S10 de 6,4 inch ca Galaxy S10+, este posibil să avem un Galaxy S10 Pro.

RAM – este traducerea expresiei engleze Random Access Memory, abreviat RAM. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare. Memoria RAM a intrat pe piață în anul 1970.

O ediție specială Galaxy S10 Pro cu 12GB de memorie RAM și 1TB de memorie internă, este posibil să apară. O altă informație, despre acest Galaxy S10 Pro, este că va veni cu spatele dintr-o ceramică specială. În acest fel prețul său va fi undeva în jurul a 1.600 €. Această ediție ar fi echipată cu 12GB de memorie RAM și 1TB de spațiu de stocare. Potrivit sursei, S10 Pro fără spate din ceramică, cu stocare și memorie RAM mai mică, va avea un preț de 1.200 de euro.

Din ceea ce știm, variantele 5G ale smartphone-ului S10 vor avea carcasa spate din ceramică, dar nu vor fi disponibile pe toate piețele. Acest S10 Pro ceramic, poate fi o alternativă pentru consumatorii care nu își pot permite un S10 compatibil cu 5G.