Galaxy S10 certificat în Rusia, cele trei variante sunt confirmate

1006

Galaxy S10 tocmai a fost certificat de un organism de reglementare din Rusia. Această nouă informație confirmă existența a cel puțin trei modele din gama Galaxy S10. Informația vine de la site-ul francez PhonAndroid. În același timp o altă informație, de data acesta de la The Bell, ziar din Coreea de Sud, ne spune că toate componentele pentru triple-camera la Galaxy S10+ sunt gata.

Variantele pentru piețele externe ale celor trei variante de Samsung Galaxy S10 au apărut pe site-ul rusesc Rosaccredit, conform blogul TechieRide. Au fost certificate două variante, și anume SM-G975F și SM-G975F / DS. Un alt model din S10 a fost deja identificat cu câteva zile în urmă. Nu este surprinzător că această informație confirmă existența unei variante dual SIM.

Samsung va lansa cel puțin trei modele de Galaxy S10 în 2019

Aceste trei modele au apărut recent și pe site-ul web al Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației din China, spune SamMobile. În acest an, gigantul tech sud-coreean a decis să își extindă gama, cu mai multe modele, fiecare având caracteristici și prețuri diferite. În plus față de S10 și Galaxy S10+, Samsung va lansa o versiune Galaxy S10 Lite mai ieftină și fără ecran curbat. Dar, Samsung mai pregătește și un super-high-end smartphone Galaxy S10 cu 5G. Acesta va avea un număr total de șase camere, patru la spate și două frontal. Este posibil ca aceste camere să ajungă și pe Galaxy Note 10.

5G sau a 5-a generație de sisteme wireless. Va avea viteze mult mai mari de încărcare şi descărcare, acoperire mult mai largă şi conexiuni foarte stabile. Noul tip de rețea 5G va fi compatibil cu o mulțime de dispozitive. Va avea un impact enorm, influențând puternic mediul economic dar și pe cel social.

Potrivit informaților din ziarul sud-coreean The Bell, Samsung a finalizat toate lucrările la cele trei camere care vor fi pe spatele lui Galaxy S10. Companiile Daeduck GDS Co. o firmă din Coreea de Sud, și Newflex Technology, altă companie sud-coreeană sunt furnizorii pentru componentele celor trei camere ce se vor afla pe S10. Cu aceste componente noi, Samsung promite o „îmbunătățire semnificativă a performanței camerei”.

Totuși, conform The Bell, Galaxy S10 compatibil 5G cu șase camere la bord, ar fi comercializat în cantități limitate. Mass-media vorbește despre o producție de 2 milioane de unități pentru anul 2019. În aceste condiții, modelul 5G ar putea fi rezervat doar, pentru anumite piețe.