Galaxy S10 are portofelul Samsung Blockchain și suportă Web 3

941

Samsung a dorit să introducă propriul portofel digital cu gama de smartphone-uri Galaxy S10, înainte de lansarea lor. Acum, Samsung a introdus într-adevăr primul său portofel Samsung Blockchain integrat în firmware-ul One UI al lui Galaxy S10.

Despre acest portofel pentru cripto-monede s-a pomenit și la prezentarea de la San Francisco. Atunci Samsung a subliniat siguranța efectuării tranzacțiilor financiare cu Galaxy S10, prin ecosistemul de siguranță Knox și prin portofelul propriu. Samsung Blockchain Keystore este un portofel de stocare la rece și este compatibil cu Bitcoin, Ethereum și Cosmo Coin și sprijină, de asemenea, aplicațiile descentralizate.

Samsung Blockchain este un portofel de stocare la rece, ceea ce înseamnă că acesta nu este conectat la internet, spre deosebire de portofelul propriu de criptare integrat cu browserul Opera, care este întotdeauna sincronizat cu contul dvs. de internet și cu tranzacțiile. Samsung Blockchain Keystore sprijină, de asemenea, Web 3, conform 91Mobiles. Este ultima generație de web care facilitează tranzacțiile directe și elimină formatul de tranzacționare peer-to-peer de pe Web 2. Acest lucru înseamnă că portofelul Samsung Blockchain aduce compatibilitate Dapps. Dapps este o aplicație descentralizată, o aplicație pentru calculator care rulează pe un sistem de calcul distribuit. Dapps poate rula pe sistemele de calcul distribuite cum ar fi Ethereum sau Bitcoin.

Galaxy S10 prin Samsung Blockchain Keystore asigură un coeficient sporit de siguranță

În prezent, singurul Dapp care este susținut de portofelul Samsung blockchain este Cosmee, o aplicație de frumusețe sud-coreeană. Aceasta folosește Cosmo Coin pentru a recompensa utilizatorii pentru tranzacții și pentru a face recenzii ale produselor de frumusețe. Portofelul oferă smartphone-ului Galaxy S10 capacitatea de a stoca mai multe monede virtuale înainte de a deveni compatibile cu mai multe monede digitale. Nu știm dacă și Galaxy Fold are această capacitate. În plus, posibilitatea utilizării mai extinse a aplicațiilor descentralizate pe termen lung oferă seriei Galaxy S10 un plus de protecție în ceea ce privește coeficientul de siguranță al dispozitivelor.

Opera este un browser de internet ce funcționează pe multiple sisteme de operare. Browser-ul Opera este dezvoltat de Opera Software din Oslo, Norvegia. Opera are trei versiuni mobile numite Opera Mobile, Opera Touch și Opera Mini. În noiembrie 2018, Opera avea 320 de milioane de utilizatori.

Este important să rețineți că și browserul Opera pentru Android include un portofel de cripto-monede conectat, cu suport pentru aplicații descentralizate. Mai multe smartphone-uri viitoare vor include compatibilitatea cu portofelele pentru monede virtuale, deoarece tranzacțiile digitale continuă să crească în mod constant. Deocamdată portofelul Samsung are o compatibilitate limitată, dar ar trebui să crească în potențial pe termen lung. Compania nu a detaliat planurile sale pentru tranzacții cu monede virtuale până în prezent. Probabil va da mai multe informații despre acest lucru în viitorul apropiat.