Concept video Galaxy S10+, șase camere și design fără precedent

844

Despre Samsung Galaxy S10 apar mereu lucruri interesante. Acum un concept video realizat pe baza tuturor informațiilor disponibile în acest moment a apărut online, prin intermediul AndroidHeadlines. Vedem un smartphone cu un design fără precedent și un departament foto cu un total de jumătate de duzină de camere.

Videoclipul dezvăluie mai multe variante posibile ale viitoarei platforme Android, caracteristica cheie fiind un nou afișaj Infinity, un ecran Super AMOLED cu un raport de aspect de 19: 9 și o decupare din colțul din dreapta sus pentru o configurație cu două camere.

Partea din spate a conceptului Galaxy S10+ oferă un sistem de camere quad cu o cameră principală și una cu teleobiectiv plus alte două camere dintre care una cu unghi larg. Se mai află acolo un bliț LED și un monitor de frecvență cardiacă. Scanerul de amprente de pe spate a fost înlocuit cu un scaner in-display, unul ultrasonic. Acesta este mai precis și mai rapid decât soluțiile existente în telefoane precum Mate 20 Pro și OnePlus 6T.

Un lucru pe care autorul conceptului îl scoate în evidență este raportul ecran/corp al următorului smartphone Samsung. O îmbunătățire evidentă față de seria Galaxy S9. Rame mult mai înguste, datorită includerii acestei decupări pentru camerele frontale. Ecranele Super AMOLED de pe Galaxy S10 vor fi Infinity-O, cu „O” fiind o referință la forma decupajului frontal al camerei.

Diversitate fără precedent pentru gama Galaxy S10

Seria Galaxy S10 va cuprinde un total de cinci modele! Pe lângă Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 și Galaxy S10+, Samsung pregătește și două Galaxy S10 cu 5G. Seria Galaxy S10 se așteaptă să nu facă compromisuri în ceea ce privește aspectul și performanța. Vedem acest lucru și din acest concept video. Noua serie va fi livrată cu interfața personalizată One UI și noul sistem de operare Android 9 Pie. Sistemul de operare acordă o atenție deosebită utilizării smartphone-ului cu o singură mână și aduce comenzile prin gesturi.

MWC Barcelona 2019 este cea mai mare expoziție din lume din industria de telefonie mobilă. Locația este Fira Gran Via din Barcelona, ​​Spania. MWC va rămâne, până cel puțin în 2023, la Barcelona. În 2019 vor fi acordate 42 de premii Global Mobile Awards (Glomo Awards) la 10 categorii.

Galaxy S10+ se zvonește că va avea o baterie de 4.000 mAh. Conform tuturor informațiilor noua serie va aduce încărcarea wireless și încărcarea inversă.

Seria Galaxy S10 va fi prezentată oficial în cadrul ediției din acest an a Mobile World Congress din Barcelona. Sunt informații care dau o prezentare în cadrul unui eveniment special dedicat seriei Galaxy S10, înainte de debutul MWC 2019. ​ Samsung este așteptat să scoată la vânzare noile telefoane mai târziu în luna Martie. Imediat după lansare va urma o perioadă de pre-comandă de două sau trei săptămâni, apoi vom avea în mână noile smartphone-uri.