Acasă Stiri Galaxy S10, toate trei modelele cu senzor de amprentă in-display

Galaxy S10, toate trei modelele cu senzor de amprentă in-display

Galaxy S10 va veni în trei modele iar Galaxy S10+ va avea senzor ultrasonic de amprente în ecran și suport 5G. Compania Samsung este foarte activă în ceea ce privește lansarea de noi smartphone-uri pilot. Galaxy Note 9 a fost și el lansat mai repede decât programul normal al companiei sud-coreene.

Acum, sursele ne spun că noul model pilot Samsung Galaxy S10, cu diferitele sale modele, va sosi la începutul anului 2019. Conform Mysmartprice, Senzorul de amprentă în display va fi prezent pe toate cele trei modele Galaxy S10 ce vor fi lansate. Mai mult, cel puțin unul dintre aceste modele va conține un scaner ultrasonic și va avea conectivitate 5G. Suportul futurist de rețea 5G este în special pentru viteze mult mai rapide ale Internetului.

Senzor de amprentă in-display, suport pentru 5G.

Potrivit tuturor informațiilor, Samsung Galaxy S10 va fi lansat în trei variante. Modelul de top, Samsung Galaxy S10+ va fi cel mai dotat, va avea suportul de rețea 5G și cititor cu ultrasunete in-display. Modelul „Plus” este considerat smartphone-ul high-end în această linie. Sigur că și celelalte două au caracteristici de cel mai înalt nivel dar, S10+ este șeful acestei serii.

Diferența dintre modelul 5G și celelalte două modele va fi similară modelului Galaxy S4 LTE-A față de modelul Galaxy S4 obișnuit. Atunci există posibilitatea ca Galaxy S10+ cu 5G să nu aibă o lansare globală. Deoarece Samsung Galaxy S4 cu suport LTE Advanced pentru rețeaua mobilă a fost lansat numai pentru piața coreeană. Pentru moment, însă, acest lucru este doar o speculație.

LTE este acronimul de la Long Term Evolution. Este un standard în telecomunicații pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date. LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE & Advance 4G. Acesta crește capacitatea și viteza dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

Samsung Galaxy S10: Cele trei modele.

Cele trei variante pentru Samsung Galaxy S10 sunt codificate Beyond 0, Beyond 1 și Beyond 2. Primul model, Beyond (dincolo de) 0, este modelul standard și cel mai puțin costisitor. Diferențele cele mai vizibile dintre aceste modele sunt dimensiunea afișajului și setările camerelor foto.

Beyond 0, sau versiunea de baza, este așteptat cu o singură cameră la spate și un ecran plat de 5,8 inch. Fratele mijlociu Beyond 1, care va costa mai mult, va fi livrat cu o cameră dublă la spate și un ecran de 5,8 inch curbat, Infinity Display. Ambele modele vor veni cu un scaner de amprente sub-afișaj dar, scaner optic.

Modelul „Plus” sau varianta high-end din această linie, numită Beyond 2, va avea un afișaj curbat de 6,2 inch. Design-ul acestui model are o muchie îngustă în partea de jos, una ultra-subțire pe partea superioară și nu există muchii laterale. Acesta va include senzorul ultrasonic în ecran și capacitatea de conectare 5G , cel puțin în Coreea de Sud. O cameră foto triplă la spate este prevăzută pentru acest model. Modelul 5G va fi mai scump și va fi disponibil în număr limitat de unități.

Samsung Galaxy S10: Mai multe specificații.

În ceea ce privește specificațiile menționăm că nu este nimic confirmat oficial de Samsung. Sunt zvonuri și despre un ecran de 6,44 inch pentru Samsung Galaxy S10+. Sunt informații despre cinci opțiuni de culoare: negru, alb, argintiu, verde și roz.

Alte presupuse caracteristici includ un raport corp/ecran de 93 % cu densitate a pixelilor de peste 600 de pixeli pe inch. Un procesor Snapdragon 855, o cameră dublă frontală, recunoaștere facială 3D și multe caracteristici AI se vor regăsi pe S10+.

Gama Samsung Galaxy S10 probabil să fie prezentată la Mobile World Congress 2019 Barcelona care începe pe 25 februarie. Pentru mass-media, telefonul ar putea fi prezentat pe 24 februarie, o zi înainte de marele spectacol public.

Stiri

Galaxy Buds Live primește funcția de comutare automată și aparat auditiv

Funcțiile de comutare automată și aparat auditiv vin acum la Samsung Galaxy Buds Live. Ambele funcții au fost introduse pentru prima dată...

Samsung Galaxy A52 va fi într-adevăr rezistent la apă și praf

Da, Samsung face smartphone-ul Galaxy A52 rezistent la apă cu o certificare IP67. Zvonurile din ultimul timp în această privință s-au adeverit. Acum...

Galaxy M62, un Galaxy F62 redenumit, va fi lansat în mai multe țări

Samsung este pregătit să lanseze smartphone-ul Galaxy M62 în Malaezia, iar data lansării a fost dezvăluită. Este destul de evident că viitorul...

Samsung Galaxy Z Fold 3 este succesorul spiritual al Galaxy Note 20

Samsung, încălcând tradiția, a început să ofere stiloul S Pen cu telefoanele din seria S, începând cu gama Galaxy S21. Acum și...

Samsung – Nr. 1 mondial pe piața TV în ultimii 15 ani consecutivi

Samsung conduce piața mondială de televizoare pentru al 15-lea an consecutiv. Este o performanță extraordinară pentru orice companie, oricare ar fi ea....

Samsung începe producția în masă de SSD-uri pentru centrele de date

Samsung lider mondial în tehnologia avansată de memorie, a anunțat că a început să producă în masă cea mai avansată serie de...

Samsung va produce afișaje pliabile pentru Google, Oppo și Xiaomi

Piața smartphone-urilor pliabile are un potențial imens, momentan suntem încă la debutul acestor telefoane. Compania este și aici un deschizător de drumuri,...