Primele imagini cu Galaxy S10, un smartphone fascinant, încă în lucru

1146

Un flux continuu de scurgeri despre seria aniversară Galaxy S10 a început în noiembrie anul trecut. Bineînțeles că acesta nu se va termina până la prezentarea oficială din Spania, a seriei S10. Acum avem de la Evan Blass o fotografie a ceea ce se presupune că este Galaxy S10, încă în lucru.

Tot ce vedem în această fotografie coincide cu informațiile anterioare despre Galaxy S10, potrivit și site-ului PhoneArena. În primul rând  smartphone-ul se mândrește cu un ecran Samsung Infinity-O, care a fost anunțat în noiembrie. Ecranul are acest nume în special din cauza găurii circulare din ecranul de afișare. Orificiul se află în colțul din dreapta sus și găzduiește aparatul foto pentru autoportrete și imagini video.

Din anumite motive, imaginea prezintă un ecran de întâmpinare neclar, blurat în timp ce fundalul fotografiei a fost, de asemenea, blocat. În general fotografiile blurate sunt făcute așa pentru a acoperi și ascunde anumite lucruri. Putem presupune că ambele fotografii au fost făcute pentru a proteja și identitatea sursei.

Ramele sunt substanțial reduse pe Galaxy S10

Privind la ramele smartphone-ului, se observă că Samsung a făcut unele îmbunătățiri semnificative față de seria Galaxy S9. În partea superioară, pentru început, pare că marginea este la aproximativ jumătate din dimensiunea aflată pe S9. În același timp, marginile laterale sunt reduse și ele substanțial, par să fie și mai subțiri. Parte de jos a beneficiat și ea de o reducere dar, din păcate, este încă puțin mai groasă decât porțiunea superioară.

Evan Blass, cunoscut sub numele de @evleaks, este un blogger american. El a câștigat notorietate internațională cu mai multe scurgeri de informații, care s-au adeverit, despre smartphone-uri și tablete pe Twitter. Acest lucru l-a făcut să fie o sursă de încredere pentru mulți jurnaliști din acest domeniu.

Imaginea confirmă prezența unui buton de volum și a butonului dedicat asistentului inteligent Bixby, posibil Bixby 3. Acest buton se presupune că va fi asociat cu butonul de pornire de pe partea opusă a cadrului smartphone-lui. Nu există imagini ale spatelui smartphone-ului, dar conform informațiilor recente, va fi inclusă o configurație triplă a camerelor foto, aliniate orizontal.

Evan Blass nu a oferit nici o explicație și nici o specificație alături de fotografia următorului smartphone pilot Samsung. A confirmat totuși că dispozitivul va susține încărcarea inversă fără fir. Această caracteristică a fost văzută pentru prima oară pe Huawei Mate 20 Pro în octombrie anul trecut. Înseamnă că proprietarii vor putea încărca și alte dispozitive purtabile compatibile.

Galaxy S10 urmează să devină oficial la sfârșitul lunii februarie alături de Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10 Lite. Vânzările acestor trei smartphone-uri ar trebui să înceapă la începutul lunii martie. Mai apoi acestea vor fi însoțite de un model și mai mare, cu suport pentru 5G.