Smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ sună bine, le place și copiilor

926

Samsung a lansat un nou videoclip publicitar pentru Galaxy S10+ și dispozitivele wearables care pot fi asociate cu acest smartphone. Clipul video este intitulat „Samsung Galaxy: conectați perfect la Galaxy„. Acesta prezintă modul în care produsele Samsung sunt proiectate să lucreze împreună fără probleme.

Videoclipul ne prezintă cum pot fi conectate la un Galaxy S10+ smartwatch-ul Galaxy Watch Active sau un televizor inteligent produs de Samsung. Eroul principal este un bebeluș care plânge și se oprește din plâns doar atunci când aude smartphone-ul Samsung sunând pe o anumită melodie.

Copilul dansează în final pe melodia auzită la Galaxy S10+

În clipul video, vedem un copil care se oprește brusc din plâns când la telefonul Samsung Galaxy S10+ sună o anumită melodie ca ton de apel. Melodia care este setată ca ton de apel pe Galaxy S10+ este Party Up compusă de rapperul american DMX. Când tatăl copilului respinge apelul cu ajutorul smartwatch-ului conectat la Galaxy S10+, copilul nu mai aude această muzică și începe să plângă din nou.

Părinții își dau seama că bebelușului îi place această piesă și programează smartphone-ul Galaxy S10+ să o difuzeze. Puțin mai târziu părinții pun acestă piesă pe televizorul smart Samsung din casă și copilul nu mai plânge. În videoclip Samsung ne arată cât de ușor se pot conecta dispozitivele sale unul cu altul fără nicio problemă. Micul videoclip se termină cu un copil fericit care dansează pe această melodie.

DMX pe numele său real Earl Simmons este născut în 18 decembrie 1970. Este un rapper și actor american cel mai bine cunoscut după numele său de scenă DMX (Dog Man X sau Dark Man X). În 1999, a lansat cel mai bine vândut album al său …And Then There Was X, care includea hit-ul „Party Up (Up in Here)”.

Această prezentare video de 45 de secunde nu are nicio trimitere sau o împunsătură destinată rivalului Apple. Au mai fost astfel de cazuri în reclamele Samsung. Este de efect și suntem siguri că va fi apreciată de fanii Samsung. Gigantul high-tech sud-coreean are, de asemenea, o pagină centrată pe tema acestui clip video pe site-ul său web. Acolo clienții pot afla mai multe despre modul în care poate fi conectat cel mai recent smartphone Galaxy S10+ cu un Galaxy Watch Active, cu un alt dispozitiv purtabil sau un televizor Samsung.