Galaxy S10+: Test de cădere de la 100 m altitudine, este indestructibil

991
Sursa Foto: via YouTube Rozetked

Varianta cu spatele din ceramică a smartphone-ului Samsung Galaxy S10+ este cunoscută pentru rezistența sa ieșită din comun. Dar, multă lume, chiar și noi nu ne-am gândit până unde poate merge această rezistență? Un YouTuber a avut ideea de a face un test de cădere cu totul aparte. O cădere de la 100 de metri! Smartphone-ul a suferit o serie de julituri dar a supraviețuit și a fost funcțional chiar și după o astfel de cădere.

Această variantă a lui Samsung Galaxy S10+ Ceramic Edition se vinde cu 250 € mai scump decât versiunea standard. Se bazează, printre alte argumente, pe designul său ceramic, ce aduce rezistență în plus smartphone-ului Samsung. Testele de cădere efectuate de gigantul tech cu Galaxy S10+ ne-au permis să vedem această particularitate a ediției ceramice.

Dar nu toată lumea a fost mulțumită! Un YouTuber rus a făcut un test propriu care împinge tortura acestui telefon la extrem, conform PhonAndroid. Acuma să fim sinceri, dacă se întâmplă să cădem de la această înălțime nu scăpăm noi întregi, ce să ne mai gândim la telefon!

Galaxy S10+ Ceramic Edition scapă întreg după o cădere de 100 m

YouTuber din Rusia a supus smartphone-ul Galaxy S10+ la testele obișnuite cu șurubelnițe, cuțite, foc și apă, dar și alte obiecte ascuțite. Samsung Galaxy S10+ Ceramic Edition se descurcă foarte bine fără a rămâne cu urme foarte vizibile. Și cel mai important rămâne funcțional. În a doua parte a acestui test de cădere, smartphone-ul este testat și comparat alături de Nokia 3310, un adevărat Chuck Norris în materie de telefoane, considerat indestructibil. Acesta este modelul original S10+ Ceramic Edition și nu o versiune pregătită pentru așa ceva. Ambele au fost lansate în aceleași condiții.

Carlos Ray „Chuck” Norris născut la 10 martie 1940 în SUA, este un actor american, expert în arte marțiale. A servit în Forțele Aeriene ale SUA. Alături de Bruce Lee a fost unul din principalii actori ai anilor 1980. În 1989 a primit o stea pe Walk of Fame la Hollywood.

Suntem surprinși sau poate nu, să vedem că după o cădere de 100 m Samsung Galaxy S10+ Ceramic Edition a fost funcțional. Pe de altă parte, ecranul lui Nokia 3310 a fost serios avariat. Rămâne de văzut dacă Galaxy S10+ Ceramic Edition rezistă la fel în toate condițiile de mediu dar mai ales la realitatea cotidiană. Suntem convinși că smartphone-ul Samsung face față cu brio la absolut toate condițiile.